Over Kolpa

Kolpa Makelaars is één van de grotere NVM-makelaars voor alle vastgoedzaken in de gehele regio Rijnmond. Wij doen méér want naast woningen aankopen en verkopen verzorgen wij ook tijdelijke woning verhuur, bedrijfshuisvesting, taxatie, advies en onteigeningen. Al sinds 15 juni 1915 staat Kolpa Makelaars als een huis. Wij zijn actief lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en de Rotterdamse Vereniging van Makelaars (RVM). Op deze manier beschikken wij over alle informatie met betrekking de vastgoedmarkt. 

U bent serieus op zoek naar een nieuwe woning of wilt u uw huidige huis verkopen of verhuren? Dan bent u aan het juiste adres.

Een goede begeleiding en belangenbehartiging is raadzaam bij de verkoop van uw woning evenals de aankoop van uw nieuwe woning. Kolpa Woningmakelaars biedt u deze diensten. Naast bestaande bouw verkopen wij ook nieuwbouw en dan staat Kolpa Nieuwbouwmakelaars voor u klaar.

Kolpa Rental Services is in Rotterdam en omgeving dé specialist in verhuur van gestoffeerde en gemeubileerde woonruimte voor de Expatriate markt. Al meer dan 17 jaar verhuren wij met veel succes tijdelijke appartementen en woningen aan o.a. buitenlandse werknemers van diverse  (internationale) bedrijven.
Rotterdam is één van de meest dynamische steden in Nederland met een steeds groter groeiende Expat populatie. Met onze kennis, ervaring en contacten met verhuurders, collega makelaars, multinationals, relocation bureaus, ambassades en consulaten, zijn wij van alle marktontwikkelingen op de hoogte om zodoende u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Kolpa Bedrijfsmakelaars wordt door projectontwikkelaars, beleggers, bedrijven en instellingen ingeschakeld bij de verhuur en verkoop van kantoor-, bedrijfsgebouwen en winkels. Door de dagelijkse contacten met gebruikers van dergelijke ruimten kennen we als geen ander de eisen die aan hedendaagse kantoor- en bedrijfsruimten worden gesteld.

De aan-, en verhuuropdrachten worden met name geactiveerd in de regio groot Rotterdam, zijnde Rotterdam met een straal van circa 30 kilometer. Juist in dit gebied kennen wij de marktpartijen, de verschillende overheden en de overige spelers.

Kolpa Taxatie en Advies is gespecialiseerd in: taxaties van woningen - NWWI, Taxateurs Unie en iValidatie, bedrijfsobjecten, beleggingsportefeuilles, grondwaarderingen, verzekeringstaxaties en minnelijke waarderingen in een ruim gebied in en rond Rotterdam. Ook kunnen wij u adviseren over onteigeningen, planschades, gronden, uw WOZ aanslag of erfpacht. Wij kunnen snel en verantwoord uw woonhuis taxeren voor hypotheek, aan- en verkoop.

Beleef het met Kolpa!