Array Lombardkade 42A te Rotterdam - Bedrijfspand - Kolpa - NVM Makelaar Rotterdam

Lombardkade 42A

verhuurd

Kantoorruimte, galerie, atelier of winkelruimte aan de Lombardkade 42-A te Rotterdam. Midden in het bruisende Laurenskwartier op een leuke locatie aan het water, is deze ruimte voor verhuur beschikbaar. Een ideale ruimte voor creatieve start-ups als galerie of atelierruimte.

De betreffende unit ligt achter de chique winkelstraat De Meent. De Meent in Rotterdam is één van de meest aantrekkelijke winkelstraten midden in het hart van Rotterdam en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot één van de favoriete ontmoetingsplekken in Rotterdam met chique winkels en aantrekkelijke horeca. Zeer centraal gelegen, vanaf de Lombardkade loopt u via de Binnenrotte binnen 5 minuten naar de Markthal, de hotspot van Rotterdam.

Ligging:
Deze ruimte is gelegen midden in het Laurenskwartier, onderdeel van het Rotterdamse centrum met om de hoek de populaire winkelstraat de Meent. De Binnenrotte met de Markthal is gelegen op enkele minuten loopafstand.

Bereikbaarheid:
Auto
De Lombardkade is ideaal te bereiken per auto, vanaf de ring Rotterdam (afslag 14) is het slechts 5 minuten rijden naar de ruimte.

Openbaar vervoer
De openbaar vervoer voorzieningen zijn zeer goed te noemen. De tramhalte Meent is om de hoek gelegen en brengt u binnen enkele minuten naar station Rotterdam Centraal.

Parkeren:
Betaald parkeren langs de openbare weg of middels parkeervergunningen. Er is ruime parkeergelegenheid aan de voorzijde van de te huren ruimte.

Wijze van oplevering:
In de huidige staat, voorzien van:
- betonnen gietvloer;
- eenvoudige pantry;
- toiletgroep met voorportaal;
- verlichting;
- stadsverwarming;

Frontbreedte:
Ca. 3,5 meter

Voorschot servicekosten:
Nader te bepalen

Bestemmingsregeling:
Voor verdere informatie, zie de brochure.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden (incl. voorschot servicekosten) te vermeerderen met BTW

Betalingswijze:
De huurpenningen alsmede het voorschot servicekosten inclusief BTW dienen per kwartaal vooruit te worden voldaan.

Huurtermijn:
Vijf huurjaren + verlengingsperiode van vijf huurjaren.

Aanvaarding:
Pre direct.

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst worden herzien op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken.

Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden

Kolpa Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele huurtraject.
Overdracht
Huurprijs€ verhuurd,- p/m
Statusverhuurd
Aanvaardingdirect
Bouw
HoofdbestemmingKantoorruimte
BouwvormBestaande bouw
In aanbouwnee
Bouwjaar1952
Statusverhuurd
Oppervlakten en inhoud
Kantoorruimte100 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (kantoor)1
house

Media

Deel via social media

Ook interessant voor u

Botersloot 403

Rotterdam

€ 1.650,- p/m gemeubileerd

Schilderstraat 20D

Rotterdam

€ 1.500,- p/m gemeubileerd

Glashaven 99

Rotterdam

€ 1.500,- p/m gemeubileerd

's-Gravendijkwal 73H

Rotterdam

€ 1.300,- p/m exclusief servicekosten