Array Albert Plesmanweg 23 te Rotterdam - Bedrijfspand - Kolpa - NVM Makelaar Rotterdam

Albert Plesmanweg 23

€ 465.000,- k.k.  / € 4.250,- p/m

Bedrijfsruimte met voorgelegen kantoor in de Waalhaven te Rotterdam. De bedrijfsruimte is verdeeld in 3 aparte loodsen. De voorgelegen kantoorruimte is verdeeld over de begane grond en 1ste verdieping.

Ligging:
De Waalhaven wordt herontwikkeld tot hét maritiem, industrieel en logistiek servicecluster van Rotterdam. Door zijn ligging in het hart van de business, dichtbij klanten, leveranciers en personeel, vormt hij de ideale vestigingslocatie voor logistieke, industriële, maritieme en zakelijke dienstverleners én de lichte en maritieme industrie. De multimodale bereikbaarheid, uitstekende voorzieningen en representatieve uitstraling zijn slechts enkele redenen waarom tal van kleine en middelgrote bedrijven, maar ook internationals zich in de Waalhaven gevestigd hebben. Dit unieke gebied is dé werkgelegenheidsmotor en ‘smeerolie’ van de Rotterdamse haven.

Kadastraal:
Gemeente : Rotterdam 12e AFD
Sectie : AN
Nummer : 87
Einddatum erfpacht : 30-06-2046
Canon afgekocht t/m : 30-06-2044

Bereikbaarheid:
Auto
Met de auto is de locatie zeer goed aan te rijden. Vanaf de Rijksweg A15 is het vanaf afslag 19 (Charlois/Rhoon/Havens) nog slechts 3 minuten rijden tot u op de locatie bent.

Openbaar vervoer
De openbaar vervoer voorzieningen zijn zeer goed te noemen. Vanaf metrostation Slinge Rotterdam is het 15 min lopen of met buslijn 68 richting Heijplaat (halte Pottumstraat Rotterdam) is het nog slechts 3 minuten lopen tot aan de Albert Plesmanweg 23.

Parkeren:
Vrij parkeren aan de voorzijde van de bedrijfsruimte.

Oppervlakte:
Bedrijfsruimte ca. 800 m²
Kantoorruimte ca. 180 m²
Overige ruimte ca. 120 m²

Wijze van oplevering:
In de huidige staat, voorzien van:
- Tapijt en tegelvloer
- Pantry (2015 vernieuwd)
- toiletgroep
- vrije hoogte van ca. 6m in de bedrijfsruimte
- verlichting
- Nieuw geïsoleerd dak
- Centrale verwarming installatie
- Overhead deuren
- Krachtstroom
- Airco
- Brandwerende beglazing op de begane grond

Bestemmingsregeling:
Hieronder kunt u het bestemmingsplan vinden zoals aangegeven op de website 'ruimtelijkeplannen.nl'.

ARTIKEL 3.
1. De gronden, aangewezen voor industrieterrein, zijn bestemd voor bebouwing ten behoeve van handel en nijverheid en voor opslag- en werkterrein.
2. Op kavels, welke meer dan 15 meter breed zijn, mag op een strook grond, ter breedte van 2,50 meter, gelegen langs elke zij-erfscheiding en langs de achtererfscheiding, over de volle diepte respectievelijk breedte van het perceel niet hoger worden gebouwd dan tot 3,20 meter boven straatpeil; de op deze stroken op te richten bebouwing moet plat worden afgedekt.
3. Op kavels, welke niet meer dan 15 meter breed zijn, mag op een strook grond, ter breedte van 2,50 meter, gelegen langs de door burgemeester en wethouders aan te wijzen zij-erfscheiding en langs de achtererfscheiding, over de volle diepte respectievelijk breedte van het perceel niet hoger worden gebouwd dan tot 3,20 meter boven straatpeil; de op deze stroken op te richten bebouwing moet plat worden afgedekt.
4. Burgemeester en Wethouders zijn bevoegd:
a. vrijstelling te verlenen van het bepaalde in lid 1, ten behoeve van dienstwoningen;
b. vrijstelling te verlenen van het bepaalde in de leden 2 en 3;
c. nadere eisen te stellen ten aanzien van de aard, de plaatsing en de afmetingen van de in dit artikel bedoelde gebouwen.

Aanvaarding:
In overleg.

Voorbehoud:
Eventuele verkoop of verhuurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop of verhuur van de Bedrijfsruimte met kantoor, gelegen aan de Albert Plesmanweg 23.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kolpa Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele kooptraject.

Nadere informatie:
Kolpa Bedrijfsmakelaars BV
Straatweg 94
3051 BL Rotterdam

010-4226144
www.kolpa.nl
bedrijfsmakelaars@kolpa.nl
Overdracht
Vraagprijs€ 465.000,- k.k.
Huurprijs€ 4.250,- p/m
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdbestemmingbedrijfsruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1973
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Bedrijfshal800 m²
Kantoorruimte300 m²
Terrein75 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (kantoor)2
house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

Media

Deel via social media

Ook interessant voor u

Albert Plesmanweg 23

Rotterdam

€ 465.000,- k.k.  / € 4.250,- p/m