Array Westersingel 6A te Rotterdam - Bedrijfspand - Kolpa - NVM Makelaar Rotterdam

Westersingel 6A

verhuurd

Luxe afgewerkte kantoorruimte op de eerste verdieping van een karakteristiek pand (1874) welke is verdeeld in twee aparte ruimte en is v.v. een keurig afgewerkte pantry en een tweetal toiletten.

De Westersingel is een bekende singel in Rotterdam op de grens van het stadscentrum en de wijken Oude Westen en Dijkzigt. De Westersingel loopt van het Kruisplein tot de Westzeedijk. De straat aan de westkant van de singel heet ook Westersingel. De straat aan oostkant van de singel heet ten noorden van het Eendrachtsplein de Mauritsweg, ten zuiden van het Eendrachtsplein de Eendrachtsweg.

De Westersingel werd gegraven als onderdeel van het Waterproject van W.N. Rose. De bebouwing van de Westersingel met herenhuizen gebeurde tussen 1870 en 1900. Tussen de West-Kruiskade en de Nieuwe Binnenweg werd een gesloten huizenrij gerealiseerd. Ten zuiden van de Nieuwe Binnenweg werden villa's gebouwd.

De Westersingel werd niet door het bombardement op Rotterdam getroffen. Het noorden van de Mauritsweg brandde als gevolg van het bombardement wel af. Hier stond de Pauluskerk die, tezamen met het zalencentrum Calypso en het Holiday Inn hotel, in mei 2006 werd gesloopt om plaats te maken voor nieuwbouw. Een gedeelte van de Eendrachtsweg werd in de jaren 60 gesloopt voor de aanleg van de Westblaak.

De Westersingel maakt deel uit van de Culturele As in Rotterdam. De herenhuizen hebben veelal geen woonbestemming meer. Bekende punten aan de Westersingel zijn de Remonstrantse kerk van Henri Evers en het Museum Boijmans Van Beuningen (beide op de hoek van de Westersingel met Museumpark).

Bereikbaarheid:
Auto
Via de ring van Rotterdam is het object goed te bereiken.

Openbaar vervoer
De openbaar vervoer voorzieningen zijn zeer goed te noemen. Via station Rotterdam Centraal bent u binnen enkele minuten op de bestemming, halte Kruisplein.

Parkeren:
Betaald parkeren langs de openbare weg of middels parkeervergunningen, tevens is parkeergarage Schouwburgplein op loopafstand.

Oppervlakte:
Ca. 80 m2 kantoorruimte

Wijze van oplevering:
In de huidige staat, voorzien van:
- Houten planken vloer;
- Gestucte wanden en plafond;
- Inbouwspots;
- Intercom;
- Pantry met afwasmachine en 4-pits gasfornuis;
- Dames en heren toilet;
- centrale verwarming;
- Houten kozijnen met dubbele beglazing;
- Plafond hoogte van 3,385 meter;

Huurprijs:
De eerste twee maanden vanaf € 1.250,- exclusief BTW en servicekosten per maand, daarna € 1.500,- exclusief BTW en servicekosten per maand.

Voorschot servicekosten:
€ 295,- exclusief BTW per maand.

Bestemmingsregeling:
Bekijk de brochure voor de uitgebreide beschrijving van de bestemming.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden (incl. voorschot servicekosten) te vermeerderen met BTW

Betalingswijze:
De huurpenningen alsmede het voorschot servicekosten inclusief BTW dienen per kwartaal vooruit te worden voldaan.

Huurtermijn:
Vijf huurjaren + verlengingsperiode van vijf huurjaren.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst worden herzien.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Voorbehoud:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de bedrijfsruimte, gelegen aan de Westersingel 6 A1 te Rotterdam.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wor
Overdracht
Huurprijs€ verhuurd,- p/m
Statusverhuurd
Aanvaardingin overleg
Bouw
HoofdbestemmingKantoorruimte
BouwvormBestaande bouw
In aanbouwnee
Bouwjaar1874
Statusverhuurd
Oppervlakten en inhoud
Kantoorruimte80 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (kantoor)1
house

Media

Deel via social media

Ook interessant voor u

Weena 57D

Rotterdam

€ 1.495,- p/m gemeubileerd

's-Gravendijkwal 73G

Rotterdam

€ 1.200,- p/m gestoffeerd

Pompenburg 242

Rotterdam

€ 1.475,- p/m

Glashaven 99

Rotterdam

€ 1.450,- p/m gemeubileerd