Array Kerkstraat 13 te Berkel en Rodenrijs - Bedrijfspand - Kolpa - NVM Makelaar Rotterdam

Kerkstraat 13

€ 3.250,- p/m

Een ruime winkelruimte met kelder in de stadskern van Berkel en Rodenrijs. Deze winkelruimte is gelegen op een hoek en beschikt over grote voorpui welke ideaal is voor de detailhandel. De ruimte kelder onder de gehele winkel kan goed gebruikt worden als verkoopruimte of showroom. De winkelruimte is voorzien van een pantry met koelkast (inclusief vriesvak), volledig gerenoveerd toilet, achteruitgang, mechanische ventilatie en een uitgebreide meterkast. Dit maakt de winkelruimte ideaal om zonder al te grote verbouwingen te betrekken.

Ligging:
Het centrum van Berkel en Rodenrijs is een centraal winkelcentrum wat goed bekend staat in de omliggende gemeenten. In de directe omgeving zijn o.a. gevestigd: Action, Kruidvat en de Rabobank. De Kerkstraat is gelegen in het centrum van Berkel en Rodenrijs tussen het winkelgebied Westerwater (o.a. Albert Hein en Hema) en de Gemeentehuislocatie waarop recent twee nieuwe supermarkten (Hoogvliet & Aldi) zijn gerealiseerd.

Bereikbaarheid:
Auto
Vanaf de A12 en A13 is het centrum van Berkel en Rodenrijs via de provinciale weg goed aan te rijden.

Openbaar vervoer
De openbaar vervoer voorzieningen zijn goed te noemen. Vanaf Randstadrail station Rodenrijs is de winkelruimte met buslijn 173 binnen 15 min te bereiken.

Oppervlakte:
Begane grond: ca. 192m²
Kelder: ca. 203,5m²
Totaal: ca. 395,5m²

Wijze van oplevering:
De winkelruimte wordt casco verhuurd doch is momenteel voorzien van:
- Elektrische rolluiken voorzijde
- Aluminium kozijnen met enkele beglazing
- Extra entree achterzijde
- Uitgebreide groepenkast
- TL-verlichting en deels systeemplafond
- Nette pantry moet koelkast met vriesvak
- Apart toilet met mech. ventilatie
- Voormalig goederen lift
- CV-ketel
- Heather

Of bovenstaande installaties allemaal nog werken is onduidelijk, deze behoren niet tot het gehuurde.

Frontbreedte:
ca. 16,5 meter

Bestemmingsregeling:
Het bestemmingsplan kunt u terugvinden in de brochure.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden (incl. voorschot servicekosten) te vermeerderen met btw.

Betalingswijze:
De huurpenningen alsmede het voorschot servicekosten inclusief btw dienen per kwartaal vooruit te worden voldaan.

Huurtermijn:
Vijf huurjaren + verlengingsperiode van vijf huurjaren.

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst worden herzien op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken.

Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de Winkelruimte, gelegen aan de Kerkstraat 13 te Berkel en Rodenrijs.
Overdracht
Huurprijs€ 3.250,- p/m
Statusbeschikbaar
Aanvaardingdirect
Bouw
Hoofdbestemmingwinkelruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1966
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Winkelruimte396 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (winkel)2
house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

Media

Deel via social media

Ook interessant voor u

Maasstraat 12A

Rotterdam

€ 3.500,- p/m

Molenlaan 59.

Rotterdam

€ 2.975,- p/m gestoffeerd

Molendijk 41

Rhoon

€ 3.200,- p/m gestoffeerd

Kerkstraat 13

Berkel en Rodenrijs

€ 3.250,- p/m