Array Vijverweg 32. te Rotterdam - Woning - Kolpa - NVM Makelaar Rotterdam

Vijverweg 32.

€ 2.950.000,- k.k.

Deze klassieke vrijstaande villa uit 1870 is door de ligging aan de Slotvijver, de riante omliggende tuin en het historische karakter zonder twijfel één van de mooiste villa's die Kralingen rijk is. Deze locatie aan de Vijverweg is uitzonderlijk door de combinatie van een serene woonomgeving en de ideale verbinding met het stadscentrum van Rotterdam. De woning beschikt naast drie royale verdiepingen over een kelder, een dubbele garage, twee balkons en een zonneterras. Aan de achterzijde is een grotendeels glazen uitbouw gerealiseerd waardoor de woonkeuken en eetkamer uitzonderlijk licht zijn. De hoge plafonds zijn rijkelijk versierd met ornamenten en ook de oorspronkelijke paneeldeuren, schouwen en de marmeren vloerdelen vertegenwoordigen de neo-renaissancestijl van deze villa. Er zijn negen volwaardige slaapkamers aanwezig, waarvan de master bedroom beschikt over een klassieke garderobe, een luxe badkamer voorzien van o.a. een sauna en een balkon op het zuidoosten.

Indeling:
Entree middels openslaande deuren, vestibule met marmeren vloer en hal met imposant trappenhuis. De hal biedt een grote garderobe, een toilet en toegang tot de wijnkelder.

Woonruimte bestaande uit:
- Een voorkamer, circa 7.90 m x 4.95 m, met hoge, klassieke raampartijen, direct toegang naar buiten middels dubbele deuren en een open haard met originele schouw.
- een achterkamer, circa 8.10 m / 4.65 m x 7.00 m, met glazen pui en verbinding met de tuin.
- Luxe woonkeuken, circa 8.25 m x 4.00 m, in moderne uitvoering met een riant kookeiland en luxe inbouwapparatuur waaronder een oven, combi, 5-pits gasfornuis, afzuiginstallatie en vaatwasser.

De zij entree met wenteltrap biedt toegang tot de woonkeuken.

1e verdieping:
Ruime overloop met separaat toilet.

Master bedroom, circa 4.85 m x 5.70 m, met openslaande deuren naar de walk-in-closet. Beide ruimtes verlenen toegang tot het balkon aan de achterzijde. De walk-in-closet is direct verbonden met de luxe badkamer, circa 5.10 m x 4.95 m, voorzien van een sauna, vrijstaand ligbad, dubbele wastafel, dubbele inloopdouche en vloerverwarming.
Slaapkamer II, circa 5.20 m x 4.95 m, met een schouw.
Slaapkamer III, circa 3.50 m x 4.00 m, met een schitterend doorkijkje vanuit het zijraam naar de Slotvijver en Vijverweg, een marmeren schouw en een badkamer voorzien van een douche en wastafel.

2e verdieping:
Ruime overloop met separaat toilet en vaste kast.
Slaapkamer IV, circa 2.30 m x 3.25 m, aan achterzijde gelegen.
Slaapkamer V, circa 3.20 m x 4.60 m, aan voorzijde gelegen.
Grote tussenkamer met een lichtkoepel, vaste kast, aansluitingen voor wasapparatuur en een separate badkamer met douche en dubbele wastafel geeft toegang tot:
Slaapkamer VI, circa 3.20 m x 4.60 m.
Slaapkamer VII, circa 4.35 m x 4.60 m, met twee dakkapellen.

De achtertuin ligt op het zuid-oosten, alsmede het verhoogde zonneterras en het balkon op de eerste verdieping. Zowel de voor- en achtertuin zijn fraai aangelegd. Er is tevens een dubbele oprit naar de garage toe.

Bijzonderheden:
- Gelegen op 1.036 m2 eigen grond.
- Bouwjaar 1870.
- Totale woonoppervlakte circa 500 m², exclusief kelderruimte en garage.
- Inhoud circa 1.625 m³.
- Verwarming en warm water middels een cv-ketel.
- Onderdeel van beschermd stads- en dorpsgezicht.

Kolpa Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.
In tegenstelling tot het meetrapport is de oppervlakte van de inpandige garage bij de oppervlakte van de woonruimte opgeteld omdat het onderdeel is van het geheel.
Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren en heeft inzage in het meetrapport waarbij woonruimte en overige ruimte gesplitst zijn.

Deze informatie is door Kolpa Makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Overdracht
€ 2.950.000,- k.k.
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisvilla
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1870
Soort 1garagebox
Soort 2parkeerplaats
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte500 m²
Perceeloppervlakte1036 m²
Inhoud1625 m³
Buitenruimte48 m²
Capaciteit2
Indeling
Aantal kamers14
Aantal slaapkamers9
Energie
Verwarmingcv ketel, open haard, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm watercv ketel
Buitenruimte
Liggingaan water, aan rustige weg, vrij uitzicht
Tuinachtertuin, voortuin, zijtuin
Bergruimte
Schuur/bergingaangebouwd steen
house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

Media

Deel via social media