Array Bergse Dorpsstraat 33A te Rotterdam - Bedrijfspand - Kolpa - NVM Makelaar Rotterdam

Bergse Dorpsstraat 33A

verhuurd

Betreft:
Voor verhuur is beschikbaar een winkelruimte van ca. 49 m² gelegen aan de Bergse Dorpsstraat 33a. Het gebied kenmerkt zich door een bijzonder aantrekkelijke sfeer. Het is de combinatie van de ambachtelijke bakkers, slagers, visboer, groenteboer en ijzerwaren-winkel en daarnaast een grote diversiteit aan mode en horeca.

In de nabije omgeving zijn tevens diverse horecagelegenheden gevestigd waaronder restaurant Gauchos, wijnbar Mendoza, Abrazo en restaurant Three.

Bereikbaarheid:
Auto
Met de auto is de locatie zeer goed te bereiken. Vanaf de rijksweg A20 bent u binnen enkele minuten op de locatie.

Openbaar vervoer
De openbaar vervoer voorzieningen zijn zeer goed te noemen. Bus- en tramhalte bevindt zich op loopafstand.

Parkeren:
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid (tegen betaling) aanwezig op de openbare weg. Tevens is er ruim voldoende vrije parkeergelegenheid op de aangrenzende Straatweg en in de verdere directe omgeving.

Oppervlakte:
ca. 49 m² winkelruimte, gelegen op de begane grond.

Wijze van oplevering:
De winkel zal vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) worden opgeleverd in de alsdan aanwezige staat.

Huurprijs:
€ 950,- per maand.

Voorschot servicekosten:
Thans niet van toepassing, eventueel nader te bepalen.

Bestemmingsregeling:
Het geheel valt onder de regels van het bestemmingsplan 'kern en plassen' van de Gemeente Rotterdam, onherroepelijk d.d. 16 maart 2013 en is bestemd voor 'gemengde bebouwing I'.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief servicekosten.

Betalingswijze:
De huurpenningen alsmede het voorschot servicekosten dienen per maand vooruit te worden voldaan.

Huurtermijn:
Vijf jaar met een verlengingsmogelijkheid van vijf jaar.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst worden herzien op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken.

Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Voorbehoud:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de winkelruimte, gelegen aan Bergse Dorpsstraat 33a te Rotterdam.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden

Kolpa Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele huurtraject.

Nadere informatie:
Kolpa Bedrijfsmakelaars BV
Straatweg 94
3051 BL Rotterdam
010-4226144
www.kolpa.nl
bedrijfsmakelaars@kolpa.nl
Overdracht
Huurprijs€ verhuurd,- p/m
Statusverhuurd
Bouw
Hoofdbestemmingkantoorruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1958
Statusverhuurd
Oppervlakten en inhoud
Kantoorruimte49 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (kantoor)1
house

house

house

Media

Deel via social media

Ook interessant voor u

's-Gravendijkwal 73G

Rotterdam

€ 1.200,- p/m gestoffeerd

3e Industriestraat 25G

Vlaardingen

€ 875,- p/m

Kaasmakerstraat 24

Hoogvliet Rotterdam

€ 750,- p/m

Zeppelinstraat 11

Berkel en Rodenrijs

€ 1.250,- p/m