Array Willy den Oudenstraat 29 te Rotterdam - Woning - Kolpa - NVM Makelaar Rotterdam

Willy den Oudenstraat 29

verkocht

Op een prachtige en 100% kindvriendelijke locatie “Nieuw Terbregge”, eigentijdse en zeer ruim 5-kamer hoekherenhuis met inpandige garage.
De split-level woning - welke onder architectuur is gebouwd door bureau Mecanoo - is gelegen op EIGEN GROND, met een achtertuin op het zuid-westen grenzend aan water. De woonkamer en de keuken zijn royaal en speels opgezet en bevinden zich over de gehele lengte van de woning, waardoor deze uitzonderlijk licht is. De raampartijen aan drie zijden zorgen hiervoor, waarbij ook de hoge plafonds en open indeling voor een ruime en ‘lichte' beleving zorgt. Via de woonkeuken aan de voorkant, bereikt u het wandeldek, waar kinderen heerlijk vrij kunnen spelen. Doordat de woning op een hoek ligt, heeft u een eigen stukje wandeldek waarop u rustig kunt genieten van het weer en de omgeving.

De woning is gelegen in de wijk Nieuw-Terbregge, een groene en waterrijke buurt in het stadsdeel Hillegersberg-Schiebroek. Scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen zijn in de directe omgeving te vinden. Ook op recreatief en sportief gebied is er voldoende variatie en kun je op loop- en fietsafstand een bezoek brengen aan de Bergse Plassen, het Lage Bergse Bos en recreatiegebied Rottemeren.

Op straatniveau ligt de inpandige garage. Daarboven is een houten dek met banken en groen. De toegang kan zowel via straatniveau als de verdieping daarboven.

Indeling:
Entree, garage 5.84 x 3.10 met berging, gang en toilet in de onderbouw.

De woonverdieping heeft ook een entree. Deze is splitlevel uitgevoerd en heeft een totale afmeting van 12.45 x 5.17. De living aan de tuinzijde heeft een open haard en parket, hier is een extra hoog plafond en schuifpui naar het terras.
Via een paar treden is de woonkeuken bereikbaar met het eetgedeelte en uitzicht op het dek.
De keuken is in U-vorm en voorzien van apparatuur.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer achter 5.20 x 2.97 met extra groot terras van ca 22 m². Tussenliggende badkamer met bad, douche, toilet en twee wastafels. Slaapkamer II 5.20 x 2.45.

2e verdieping:
Overloop, twee slaapkamers en 2e badkamer met douche, toilet en wastafel. Op deze verdieping is een grote berging over de breedte van 5.20 x 2.45.

Bijzonderheden;
- achtertuin mét achterom
- energiezuinig door hoogwaardige isolatie.
- verwarming en warm water d.m.v. stadsverwarming/warmte/krachtcentrale voor gehele straat
- vereniging van eigenaren voor onderhoud dek en straat € 60,--per maand.

Oplevering: eventueel spoedig

Kolpa Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Kolpa Makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisherenhuis
Type woonhuishoekwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2000
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte155 m²
Perceeloppervlakte137 m²
Inhoud500 m³
Inpandigeruimte10 m²
Buitenruimte22 m²
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Energie
Verwarmingstadsverwarming, open haard, aardwarmte
Warm waterzonneboiler, aardwarmte
Buitenruimte
Liggingaan water, aan rustige weg, in woonwijk
Tuinachtertuin
Bergruimte
Schuur/berginginpandig
Inpandigeruimte10 m²
house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

Media

Deel via social media

Ook interessant voor u

Grindweg 32

Rotterdam

€ 518.000,- k.k.

Noordvliet 1

Maassluis

€ 495.000,- k.k.

Bergse Dorpsstraat 7880

Rotterdam

€ 525.000,- k.k.  / € 40.000,- p/j