Array Coolhaven 253 te Rotterdam - Woning - Kolpa - NVM Makelaar Rotterdam

Coolhaven 253

verkocht

Fraai penthouse met twee grote terrassen direct aan de Coolhaven met fantastisch uitzicht over actief vaarwater en de skyline van Rotterdam. Het penthouse is gelegen op de 15e en 16e verdieping aan de waterzijde en heeft een totale oppervlakte van 154 m² met bijna 70 m² terrassen op het zuidoosten en zuidwesten. Beide hebben veel zon.

Het complex ligt op de kop van de Heemraadssingel direct naast de te realiseren nieuwbouw Little C. Het gebied krijgt hiermee een enorme impuls. Het nog aan te leggen Waterfront Park en Het Park bij de Euromast, beide naast Erasmus MC, zijn gemakkelijk te voet bereikbaar voor recreatie en ontspanning.
Diverse musea en restaurants zijn op loopafstand. Winkels en een supermarkt zijn vlakbij het complex. Metrostation Coolhaven, met makkelijke verbindingen naar diverse richtingen, is binnen enkele minuten bereikbaar.
Het appartementencomplex "Ter Hooch" is vanaf twee kanten bereikbaar te weten vanaf de Coolhaven en vanaf de Rochussenstraat. Aan beide zijden is voldoende parkeergelegenheid. Enkele foto's die zijn gebruikt zijn een artist impression.

Indeling:
Op de 15 e verdieping is de entree van het penthouse met ruime hal. Vanuit deze hal met vide is toegang tot de woonkamer van ca 50 m². Er is een panoramisch uitzicht over de Schie en Delfshaven. Aangrenzend aan de woonkamer is de studeerkamer. Hieraan grenst het ruime terras van ruim 35 m² met ochtend- en middagzon. Vanaf dit terras is de skyline van Rotterdam goed zichtbaar. Aansluitend is de keuken met apparatuur. Er is een aparte bijkeuken met wasmachine aansluiting.

Via de open trap is de 16e verdieping bereikbaar met twee ruime slaapkamers, badkamer en weer een zeer ruim terras van 35 m² met de avondzon. De slaapkamer die aan het terras grenst heeft een oppervlakte van 16 m² en de 2e slaapkamer heeft een oppervlakte van bijna 13 m² met bergkast. De badkamer is voorzien van bad en douche en heeft een 2e toilet.

In de onderbouw is een eigen fietsenberging.

Het appartement ligt direct aan het water op een uniek locatie in historisch Rotterdam met nieuwbouw en historische gebouwen.

Oplevering: eventueel spoedig

Kolpa Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Kolpa Makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort appartementpenthouse
Kenmerk appartementappartement
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2002
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte154 m²
Inhoud511 m³
Bergruimte8 m²
Buitenruimte69 m²
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers2
Energie
Verwarmingcv ketel
Warm watercv ketel
C.V.-ketelgas gestrookt ketel Nefit uit 2016
Buitenruimte
Liggingaan water, in woonwijk, vrij uitzicht, open ligging
Tuinzonneterras
Bergruimte
Schuur/bergingbox
Bergruimte8 m²
house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

Media

Deel via social media