Array Azaleastraat 15C te Rotterdam - Woning - Kolpa - NVM Makelaar Rotterdam

Azaleastraat 15C

verkocht

Heerlijke bovenwoning, jaren '30, in het gezellige en gewilde Kleiwegkwartier. Het Kleiwegkwartier is voorzien van alle belangrijke voorzieningen zoals restaurants, openbaar vervoer (tram, trein en Randstadrail) en sportfaciliteiten waaronder zwembad de Wilgenring. Ook met de auto kun je zo de A20 op.
Het is vrij parkeren voor de deur. Verder een kindvriendelijke buurt met diverse scholen en kinderdagverblijf in de directe omgeving.

Deze 5-kamer bovenwoning is verdeeld over 3 woonlagen en beschikt over 3 volwaardige slaapkamers, een vernieuwde, moderne badkamer en nette keuken. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot een balkon aan de achterzijde. Verder is de woning keurig verzorgd en geeft een echt thuis-gevoel.

Indeling:
Begane grond:
Eigen entree met trapopgang naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Bescheiden overloop, toilet (vernieuwd in 2018).
L-vormige woonkamer met aan achterzijde openslaande deuren naar het balkon en aan voorzijde een ruime en gezellige zithoek met smaakvolle gaskachel. De half open keuken is gelegen aan achterzijde en uitgevoerd in hoekopstelling, voorzien van gaskookplaat. Deze etage is verder voorzien van een fraaie laminaatvloer.

Tweede verdieping:
Overloop. Vrijwel nieuwe badkamer (2016) met grote douchecabine, 2e toilet, dubbele wastafelmeubel en vloerverwarming. Kleurstelling is modern in grijstinten. Twee volwaardige slaapkamers, waarvan 1 aan voor- en 1 aan achterzijde. Aan voorzijde daarnaast nog een 3e kamer, nu in gebruik als kleedkamer.

Zolderetage:
Vaste trap naar zolderetage. Deze etage is op dit moment in gebruik als ouderslaapkamer. De ruimte is v.v. 2 dakramen en opbergruimte. Ook ruimte voor de wasmachine-opstelling en opstelling douchegeiser.

De Vereniging van eigenaars is actief. Huidige bijdrage € 88,29 per maand. Inmiddels is een meerjaren-onderhoudsplan opgesteld. Verder is in 2016 een funderingsonderzoek uitgevoerd. Hieruit blijkt dat de stabiliteit van de funderingsconstructie in orde is. Als er voldoende grondwaterdekking is, dan zouden er de komende 25 jaar geen problemen op moeten treden ten aanzien van de draagkracht.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1931
- Verwarming d.m.v. charmante gaskachel en warm water middels douchegeiser
- Volle eigendom
- Woonoppervlakte 84 m²
- Inhoud 292 m³
- Woning is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas
- In de akte zullen, vanwege het bouwjaar, de ouderdomsclausules worden opgenomen alsmede een algemene toelichting inzake het artikel met betrekking tot mogelijke aanwezigheid van asbest.

Oplevering: in overleg

Kolpa Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Kolpa Makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort appartementbovenwoning
Kenmerk appartementdubbel bovenhuis
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1931
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte84 m²
Inhoud292 m³
Buitenruimte3 m²
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Verwarminggaskachels
Warm watergeiser eigendom
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuingeen tuin
house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

Media

Deel via social media

Ook interessant voor u

Oppenheimstraat 12

Rotterdam

verkocht o.v.b

Diephuisstraat 108

Rotterdam

€ 260.000,- k.k.

Ganzerikplein 10

Rotterdam

€ 235.000,- k.k.

Singaporestraat 61

Rotterdam

€ 250.000,- k.k.