Array Prins Frederikplein 523 te Rotterdam - Woning - Kolpa - NVM Makelaar Rotterdam

Prins Frederikplein 523

verkocht

Prachtig zicht over de skyline van Rotterdam, de Nieuwe Maas en de kenmerkende rode Willemsbrug allemaal inclusief dit leuke driekamerappartement op het Noordereiland. Het appartement ligt in het keurige complex "Het Noorderlicht" aan de voet van de Willemsbrug. De gezamenlijke binnentuin is een fijne plek om heerlijk in de zon te genieten van de rust. Het appartement wordt verkocht met afsluitbare parkeerplaats (garagebox) in de ondergelegen parkeergarage.

Het Noordereiland is een fijne en rustige omgeving met het centrum op loop-/ fietsafstand. Op het eiland zelf vindt u diverse leuke horeca en de Kop van Zuid en Entrepothaven zijn op loopafstand en bieden diverse recreatiemogelijkheden zoals Het Nieuwe Luxor Theater, Lantaarn Venster, de Foodhallen en Hotel New York. Alles binnen handbereik!

Indeling:
Begane grond:
Algemene hal met trap en lift naar binnentuin. Vanaf de binnentuin heeft u toegang tot de diverse portieken waarin de appartementen liggen.

Vijfde verdieping:
Meterkast in het portiek. Entree/hal van het appartement waaruit u toegang heeft tot alle vertrekken.
Apart toilet met fonteintje, ruime berging met cv-installatie en ruimte voor wasmachine- en drogeropstelling.
Twee slaapkamers, één van ca. 2.35 x 3.61 m met dakraam en slaapkamer twee is ca. 3.83 x 3.61 m met dakraam en twee openslaande deuren naar Frans balkon.

Aan het einde van de hal toegang tot het ruime woongedeelte met open keuken. Aan de voorzijde van de woonkamer is er toegang tot het balkon van ca. 2,5 m² middels dubbele openslaande deuren. Ook de woonkamer is voorzien van (twee) dakramen.
Zowel het separate toilet als de badkamer in antraciet-witte kleurstelling met een prima basis sanitair. Badkamer is ca. 2.50 x 2.06 m en voorzien van een douchecabine, ligbad, wastafel en designradiator.

Bijzonderheden:
Bouwjaar 2002
Bijdrage VvE € 154,36 per maand voor het appartement, de berging en de garagebox
De garagebox is inbegrepen in de prijs
Verwarming middels cv-ketel
Gelegen op erfpacht t/m 13-08-2099 en afgekocht t/m 13-08-2055
Woonoppervlakte 83 m²
Inhoud 246 m³
In de akte zal de clausule 'verkoper geen bewoner' worden opgenomen, alsmede een artikel inzake de toestemming vanuit de Gemeente Rotterdam i.v.m. overdracht erfpacht.

Oplevering: per direct

Kolpa Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Kolpa Makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort appartementportiekflat
Kenmerk appartementappartement
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2002
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte83 m²
Inhoud246 m³
Buitenruimte3 m²
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan water, vrij uitzicht en aan vaarwater
Tuingeen tuin
house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

Media

Deel via social media

Ook interessant voor u

Noordsingel 159B

Rotterdam

verkocht o.v.b

Oppenheimstraat 12

Rotterdam

€ 259.500,- k.k.

Zilverdistel 23

Rotterdam

verkocht o.v.b

Diephuisstraat 118

Rotterdam

verkocht o.v.b