Array Straatweg 225 te Rotterdam - Bedrijfspand - Kolpa - NVM Makelaar Rotterdam

Straatweg 225

verhuurd

Voor verhuur is beschikbaar een hoogwaardig afgewerkte kantoorruimte van ca. 121 m² gelegen in een representatieve kantoorvilla. De ruimte is gelegen in het souterrain met een eigen entree aan de achterzijde van de kantoorvilla.
De Straatweg kenmerkt zich door een mix van bewoning en bedrijfsmatige activiteiten, waaronder zakelijke dienstverlening, medici, horeca en winkeliers.
In de nabijgelegen Bergse Dorpsstraat treft men een uiteenlopend winkelaanbod van zowel lokale winkeliers als landelijke ketens.

Bereikbaarheid:
Auto
De strategische ligging van het object ten opzichte van het rijkswegennet nabij Rotterdam verzekeren u van een optimale bereikbaarheid. De Rijksweg A 13 (Rotterdam/Den Haag/Amsterdam) ligt op een steenworpafstand en de ring van rijkswegen (A20, A16, A4 en A 15) rond Rotterdam bereikt u binnen 500 meter.

Openbaar vervoer
De openbaar vervoer voorzieningen zijn zeer goed te noemen. Tramlijnen 4 en 8 en buslijnen 35, 170 en 171 stoppen direct voor de deur en op ca. 5 minuten loopafstand bevindt zich NS Station Noord.

Parkeren:
Vrij parkeren langs de openbare weg, CNA Looslaan.

Oppervlakte:
ca. 121 m²

Wijze van oplevering:
De ruimte zal worden opgeleverd v.v.:
- diverse verlichting;
- centrale verwarming middels vloerverwarming;
- pantry met koelkast en vaatwasser;
- dubbele toiletgroep;
- alarminstallatie
- voorbereiding voor databekabeling verwerkt in vloerpotten.

Tevens stelt verhuurder een stelpost ter beschikking van € 25,- per vierkante meter exclusief btw voor vloerafwerking naar keuze van huurder.

Huurprijs:
€ 1.950,- exclusief btw en servicekosten per maand.

Voorschot servicekosten:
Nader te bepalen.

Bestemmingsregeling
De ruimte is bestemd om te worden gebruikt als kantoorruimte.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden (incl. voorschot servicekosten) te vermeerderen met btw.

Betalingswijze:
De huurpenningen alsmede het voorschot servicekosten inclusief btw dienen per kwartaal vooruit te worden voldaan.

Huurtermijn:
in overleg.

Aanvaarding:
Per direct.

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst worden herzien op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.
Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Voorbehoud:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de kantoorruimte, gelegen aan de Straatweg 225 te Rotterdam.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden

Kolpa Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele huurtraject.

Nadere informatie:
Kolpa Bedrijfsmakelaars BV
Straatweg 94
3051 BL Rotterdam
010-4226144
www.kolpa.nl
bedrijfsmakelaars@kolpa.nl
Overdracht
Huurprijs€ verhuurd,- p/m
Statusverhuurd
Bouw
Hoofdbestemmingkantoorruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1920
Statusverhuurd
Oppervlakten en inhoud
Kantoorruimte121 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (kantoor)1
house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

Media

Deel via social media

Ook interessant voor u

Grindweg 82

Rotterdam

€ 1.800,- p/m

Ganzerikplein 10

Rotterdam

€ 1.950,- p/m

Kralingseweg 3D

Rotterdam

€ 1.700,- p/m gemeubileerd

Kralingseweg 9B

Rotterdam

€ 1.850,- p/m