Array Struitenweg 40A te Rotterdam - Woning - Kolpa - NVM Makelaar Rotterdam

Struitenweg 40A

verkocht

Op leuke locatie gelegen 3-kamer appartement, voormalig 4-kamer appartement op de begane grond met ruime achtertuin op het zuiden.
Het appartement dient wel volledig te worden gemoderniseerd, dus zeer geschikt voor een koper met twee rechterhanden. Het appartement is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas, de verwarming gaat nog via een gaskachel en warm water is geregeld middels een geiser. De badkamer en keuken zijn verouderd.

Charlois is een prettige woonwijk met een mooie historische kern. De Maastunnel is onlosmakelijk verbonden met Charlois. Deze oudste tunnel van Nederland verbindt Zuid met Noord. Het noorden van de wijk wordt begrensd door de Nieuwe Maas en de Maashaven. De straat van de woning is ruim opgezet, er zijn openbare parkeerplekken en op steenworp afstand bevinden zich diverse winkels en horecagelegenheden. Op korte afstand bevinden zich enkele busverbindingen en diverse uitvalswegen naar de snelwegen toe.

Indeling:
Entree/hal, doucheruimte met toilet. Een doorzon woonkamer met gashaard en openslaande deuren naar de achtertuin toe. Een dichte keuken met een standaard rechte opstelling, geiser en toegang tot de achtertuin. De slaapkamers bevinden zich aan de voor- en achterzijde van de woning. De slaapkamer aan de voorzijde is door middel van schuifdeuren gescheiden van de woonkamer.

Oplevering kan per direct.

Algemeen:
- appartement is gelegen op eigen grond;
- voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas;
- actieve VvE, bijdrage: € 37,50 per maand;
- verwarming middels gashaard, warm water middels geiser;
- woonoppervlak 64 m²;
- inhoud 209 m³.

In de akte worden extra artikelen opgenomen, o.a.:
Verkoper geen bewoner geweest;
Aanvullend artikel m.b.t. mogelijke aanwezigheid van asbesthoudende materialen;
Non-conformiteitsclausule.

Kolpa Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Kolpa Makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort appartementbenedenwoning
Kenmerk appartementappartement
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1941
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte64 m²
Inhoud209 m³
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Energie
Warm watergeiser eigendom
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuinachtertuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout
house

Media

Deel via social media

Ook interessant voor u

Borodinlaan 68

Schiedam

€ 164.500,- k.k.