Array Beijerlandselaan 17A te Rotterdam - Bedrijfspand - Kolpa - NVM Makelaar Rotterdam

Beijerlandselaan 17A

€ 1.200,- p/m

Betreft:
Ca. 139 m² winkelruimte gelegen op de begane grond gelegen in drukke winkelstraat aan de ‘Rotterdamse Winkelboulevard Zuid’, die wordt gevormd door de Beijerlandselaan en Groene Hilledijk samen.

Aan ‘Winkelboulevard Zuid’ zijn onder andere de MediaMarkt, AktieSport, Albert Heijn, Kijkshop en Van Haren als ondernemers gevestigd. Tevens bevinden zich er diverse horecagelegenheden.

Bereikbaarheid:
Auto
De bereikbaarheid is zeer goed te noemen. De Rijksweg A 16(Rotterdam/Den Haag/Amsterdam) ligt op een steenworpafstand.

Openbaar vervoer:
Met het openbaar vervoer is de locatie uitstekend bereikbaar. Het bus- tram- en treinstation Rotterdam- Zuid ligt binnen handbereik. De tramlijn bevindt zich tegenover het object welke een directe verbinding heeft met het centrum van Rotterdam.

Parkeren:
Aan de openbare weg zijn voldoende betaalde parkeermogelijkheden aanwezig.

Oppervlakte:
Ca. 139 m² kantoorruimte gelegen op de begane grond.

Wijze van oplevering:
De ruimte zal casco worden verhuurd maar is in de huidige staat voorzien van:
- tapijt;
- afgewerkte wanden;
- eenvoudige pantry;
- toiletgroep;
- systeem plafond met verlichtingsarmaturen;
- centrale verwarming.

Huurprijs:
€ 1.200,- exclusief btw en servicekosten per maand.

Voorschot servicekosten:
Nader te bepalen, vrijwel nihil.

Bestemmingsregeling:
De ruimte is bestemd om te worden gebruikt als winkelruimte.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden (incl. voorschot servicekosten) te vermeerderen met btw.

Betalingswijze:
De huurpenningen alsmede het voorschot servicekosten inclusief btw dienen per maand vooruit te worden voldaan.

Huurtermijn:
In overleg.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst worden herzien op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken.

Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Voorbehoud:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de kantoorruimte, gelegen aan Beijerlandselaan 17a Rotterdam.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden

Kolpa Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele huurtraject.
Overdracht
Huurprijs€ 1.200,- p/m
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdbestemmingwinkelruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1927
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Winkelruimte139 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (winkel)2
house

house

house

house

house

house

house

house

Media

Deel via social media

Ook interessant voor u

Herman Robbersstraat 100C

Rotterdam

€ 1.250,- p/m gemeubileerd

Kralingse Plaslaan 118

Rotterdam

€ 1.250,- p/m

Heemraadssingel 256C

Rotterdam

€ 1.500,- p/m gestoffeerd

Stadhoudersplein 15C

Rotterdam

€ 1.325,- p/m gemeubileerd