Array Vredenoordlaan 2 te Rotterdam - Woning - Kolpa - NVM Makelaar Rotterdam

Vredenoordlaan 2

verkocht

Ideaal gelegen 2-kamer appartement, compleet afgewerkt en zo te betrekken. De woning ligt ideaal, in Kralingen, ten opzichte van de Universiteit, maar ook zit je zo met de fiets in het centrum van Rotterdam en de metro aan de Gerdesiaweg is op korte loopafstand. Boodschappen kun je doen aan de Oudedijk of de charmante Lusthofstraat en wie van borrelen houdt, fietst zo naar de Oostzeedijk of de Kortekade.

Het appartement is keurig afgewerkt, is gelegen op de hoek en je hebt vanuit de woning zicht op een uitgebreide groenvoorziening.

Globale indeling:
Entree, uitkomend in de woonkamer, half open compleet ingerichte keuken in hoogglans witte kleurstelling met inbouwapparatuur. Voorportaal met toegang tot zwevend toilet met fontein en de cv-stookruimte.
Aan achterzijde ligt de grote slaapkamer met aansluitend badkamer met douchecabine en wastafel.

Het appartement is volledig voorzien van plavuizen vloer en heeft zelfs airconditioning.

Bijzonderheden:
Bouwjaar 2003;
Verwarming d.m.v. cv-ketel (ketel is van 2003), daarnaast is appartement voorzien van mechanische ventilatie en airconditioning;
Erfpacht eindigend 14-10-2100, canon is afgekocht tot en met 14-10-2051;
Actieve Vereniging van Eigenaars: huidige bijdrage is € 40,31 per maand;
Het dubbel glas van één van de grote voorruiten van de woning bevat condens, deze ruit is reeds besteld en wordt nog voor rekening van huidige eigenaar vernieuwd;
Woonoppervlakte 52 m²;
Inhoud 182 m³;
Woning is volledig geïsoleerd.


Oplevering: in overleg

In de koopakte wordt een extra artikel opgenomen, dat verkoper niet gewoond heeft in het appartement en daarmee niet volledig op de hoogte is van alle bijzonderheden van de woning.

Kolpa Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Kolpa Makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort appartementbenedenwoning
Kenmerk appartementappartement
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2003
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte52 m²
Inhoud182 m³
Indeling
Aantal kamers2
Aantal slaapkamers1
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan park en in woonwijk
Tuingeen tuin
house

Media

Deel via social media

Ook interessant voor u

Graaf Balderikstraat 4

Rotterdam

verkocht o.v.b

Ceintuurbaan 17A

Rotterdam

€ 225.000,- k.k.

Robert Kochplaats 187

Rotterdam

€ 189.000,- k.k.

Ganzerikplein 10

Rotterdam

€ 235.000,- k.k.