Array Rivium Quadrant 141 te Capelle aan den IJssel - Bedrijfspand - Kolpa - NVM Makelaar Rotterdam

Rivium Quadrant 141

n.o.t.k.

Betreft:
Huur een werkplek, een kantoor, vergaderzaal of een virtueel kantoor op de Rivium Boulevard. Dit is de locatie voor dé echte ondernemer, in dit kantoor kunt u gebruik maken van de gedeelde faciliteiten o.a. vergaderruimtes en fantastische lounge plekken.

Bereikbaarheid:
Auto
Met de auto is de locatie zeer goed te bereiken via de Rijksweg A16 (Rotterdam- Dordrecht- Breda). Tevens zijn er snelle verbindingen naar Rotterdam centrum, Rotterdam The Hague Airport, Breda, Den Haag en Utrecht.

Openbaar vervoer
De openbaar vervoer voorzieningen zijn goed te noemen. Metrostation Capelsebrug is op loopafstand gelegen. Buslijn 97 en 98 rijden tussen het Rivium en metrostation Capelsebrug. Het businesspark Rivium heeft een eigen parkshuttle. De Parkshuttle is een prettige en aantrekkelijke verbinding tussen metrostation Kralingse Zoom, Fascinatio / Brainpark III en bedrijvenpark Rivium. De bushalte ligt op 300 meter van het kantoorgebouw.

Oppervlakte:
Er zijn diverse ruimtes beschikbaar vanaf 15 m².Tevens zijn er flexplekken te huur.

Services:
De services bestaan o.a. uit:
• glasvezel;
• flexibele termijnen;
• 24 uur toegang;
• vergaderzalen;
• parkeren;
• eigen kantoor;
• restaurant;
• inclusief meubels;
• bemande receptie;
• fitnessruimte.

In dit moderne kantoor profiteer je van de uitgebreide service. Je hebt de beschikking over een toegewijd en behulpzaam team om je te helpen met administratieve ondersteuning, post verwerking, klanten ontvangen. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van verschillende faciliteiten zoals de inspirerende vergaderruimten. Alle kantoren en openbare ruimtes worden dagelijks schoongemaakt.

Huurprijs:
De huurprijzen zijn op aanvraag.

Bestemmingsregeling:
De ruimte is bestemd om te worden gebruikt als kantoorruimte.

Huurtermijn:
In overleg.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst worden herzien op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken.

Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Voorbehoud:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de kantoorruimte, gelegen aan Rivium Quadrant 141-151 te Capelle a/d IJssel.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden

Kolpa Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele huurtraject.
Overdracht
Statusbeschikbaar
Bouw
Hoofdbestemmingkantoorruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1998
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Kantoorruimte1500 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (kantoor)13
house

house

house

house

house

house

house

house

house

Media

Deel via social media

Ook interessant voor u

's-Gravenweg 744

Rotterdam

€ 885.000,- k.k.

Huub van den Brulestraat 129

Rotterdam

€ 325.000,- k.k.

Nehrusingel 192

Rotterdam

verkocht o.v.b

Lange Hilleweg 29A

Rotterdam

verkocht o.v.b