Array Blaak 34 te Rotterdam - Bedrijfspand - Kolpa - NVM Makelaar Rotterdam

Blaak 34

n.o.t.k.

Betreft:
Huur een werkplek, een kantoor, vergaderzaal of een virtueel kantoor in het monumentale kantoorgebouw gelegen op een optimaal bereikbare locatie aan de Blaak 34 te Rotterdam Centrum. Op loopafstand bevinden zich alle denkbare centrum voorzieningen. Het gebouw is gebouwd in 1950 en beschikt daartoe over een aantal indrukwekkende historische details. In 2010 kreeg het gebouw de status Rijksmonument. Blaak 34 beschikt over een imposant atrium en efficiënte kantoorvloeren. De entree is gemarkeerd met een voornaam portaal. De kluisruimte verkeert nog in authentieke staat en is ideaal te gebruiken als sfeervolle en representatieve vergaderruimte met bargedeelte.

Bereikbaarheid:
Auto
Met de auto is de locatie zeer goed te bereiken. Vanaf de rijksweg, via de Maasboulevard alsmede via de Maastunnel bent u binnen enkele minuten op de locatie.

Openbaar vervoer
De openbaar vervoer voorzieningen zijn zeer goed te noemen. Het gebouw ligt op nog geen 200 meter van station Blaak.

Parkeren:
Er zijn 21 parkeerplaatsen op het achter gelegen parkeerterrein en 29 plaatsen in de parkeergarage aan de Wijnstraat. Daarnaast kunnen er parkeerplaatsen worden gehuurd in de nabij gelegen parkeergarages.

Oppervlakte:
Er zijn diverse ruimtes vanaf 15 m² tot ca. 1.500 m² beschikbaar. Tevens zijn er flexplekken te huur.

Services:
De services bestaan o.a. uit:
• glasvezel;
• flexibele termijnen;
• 24 uur toegang;
• vergaderzalen;
• parkeren;
• eigen kantoor;
• restaurant;
• inclusief meubels;
• bemande receptie;
• fitnessruimte.

Huurprijs:
De huurprijzen zijn op aanvraag.

Bestemmingsregeling:
De ruimte is bestemd om te worden gebruikt als kantoorruimte.

Huurtermijn:
In overleg.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst worden herzien op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken.

Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Voorbehoud:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de kantoorruimte, gelegen aan Blaak 34 te Rotterdam.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden

Kolpa Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele huurtraject.
Overdracht
Statusbeschikbaar
Bouw
Hoofdbestemmingkantoorruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1950
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Kantoorruimte1500 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (kantoor)2
house

house

house

house

house

house

house

Media

Deel via social media

Ook interessant voor u

Coolsingel 6

Rotterdam

n.o.t.k.

Weena-zuid 130

Rotterdam

€ 225,- p/m

Weena 750

Rotterdam

n.o.t.k.

Wilhelminaplein 1

Rotterdam

n.o.t.k.