Array Bergse Dorpsstraat 7880 te Rotterdam - Bedrijfspand - Kolpa - NVM Makelaar Rotterdam

Bergse Dorpsstraat 7880

€ 525.000,- k.k.  / € 40.000,- p/j

Betreft:
Voor verhuur en verkoop is beschikbaar een kantoorruimte (voorheen winkelruimte) in het kernwinkelgebied van Hillegersberg. De ruimte kent een hoogwaardig afwerkingsniveau en is ca. 200 m2 groot.

Het gebied kenmerkt zich door een bijzonder aantrekkelijke sfeer. Het is de combinatie van de ambachtelijke bakkers, slagers, visboer, groenteboer en ijzerwaren-winkel en daarnaast een grote diversiteit aan mode en horeca.
Omliggende winkels zijn o.a.: Tommy Hilfiger, River Woods, J.C. Hair, Rituals, Parfumerie Douglas, Gall & Gall, Albert Heijn, Van den Assem, Roobol, Simon Levelt, Hema, Blokker, Gant, Kool Optiek, Van der Linde Lingerie, Decorette Woonatelier, Be One, Repeat Cashmere, Superdry en Bridgeport.

In de nabije omgeving zijn tevens diverse horecagelegenheden gevestigd waaronder Eetcafé Facet, restaurant Gauchos, wijnbar Mendoza, Abrazo en restaurant Three.

Bereikbaarheid:
Auto
Met de auto is de locatie zeer goed te bereiken. Vanaf de rijksweg A20 bent u binnen enkele minuten op de locatie.

Openbaar vervoer
De openbaar vervoer voorzieningen zijn zeer goed te noemen. Tramhalte bevindt zich op loopafstand.

Parkeren:
Parkeren aan de straatzijde.

Oppervlakte:
Ca. 200 m² kantoorruimte, gelegen op de begane grond.

Wijze van oplevering:
De kantoorruimte zullen vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) worden opgeleverd in de alsdan aanwezige staat.

Vraagprijs:
Totaal € 525.000,- k.k.

Huurprijs:
Totaal € 40.00,00 per jaar , exclusief btw en servicekosten.

Voorschot servicekosten:
Thans niet van toepassing, eventueel nader te bepalen.

Bestemmingsregeling:
Het geheel valt onder de regels van het bestemmingsplan 'kern en plassen' van de Gemeente Rotterdam, onherroepelijk d.d. 16 maart 2013 en is bestemd voor 'gemengde bebouwning I'.

Zekerheidsstelling bij verhuur:
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief servicekosten en btw.

Betalingswijze:
De huurpenningen alsmede het voorschot servicekosten inclusief btw dienen per maand vooruit te worden voldaan.

Huurtermijn:
Vijf jaar met een verlengingsmogelijkheid van vijf jaar (flexibele huurtermijn is bespreekbaar).

Aanvaarding:
In overleg.

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst worden herzien op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken.

Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Voorbehoud:
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de kantoorruimte, gelegen aan Bergse Dorpsstraat 78 te Rotterdam.Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden Kolpa Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele huurtraject.
Overdracht
Vraagprijs€ 525.000,- k.k.
Huurprijs€ 40.000,- p/j
Statusbeschikbaar
Bouw
Hoofdbestemmingkantoorruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1927
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Kantoorruimte200 m²
Winkelruimte200 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (kantoor)1
Aantal bouwlagen (winkel)1
house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

Media

Deel via social media