Array Benthuizerstraat 53 te Rotterdam - Bedrijfspand - Kolpa - NVM Makelaar Rotterdam

Benthuizerstraat 53

verhuurd

Betreft:
Zeer gunstig gelegen winkelruimte met een totaalmetrage van circa 108 m2 welke is gelegen aan de Benthuizerstraat in het Oude Noorden te Rotterdam direct tegenover de Albert Heijn. Het onderhavige object is gesitueerd nabij de Bergweg. De winkel beschikt over een zeer grote etalage. Verder zijn er in de directe nabijheid diverse lokale ondernemers gevestigd. De straat kenmerkt zich door de levendigheid en gezelligheid.
Omdat de Benthuizerstraat als route wordt genomen naar en van het centrum passeren dagelijks duizenden consumenten deze winkel. Bovendien rijdt de tram in de straat, kortom véél exposure!

Bereikbaarheid:
Auto
Met de auto is de locatie zeer goed te bereiken. Vanaf de rijksweg bent u binnen enkele minuten in het winkelcentrum.

Openbaar vervoer
De openbaar vervoer voorzieningen zijn goed te noemen. Middels metro en trein bent u binnen enkele haltes op de locatie.

Parkeren:
Betaald parkeren langs de openbare weg.

Oppervlakte:
Ca. 108 m² winkelruimte op de begane grond.

Wijze van oplevering:
In de huidige staat, voorzien van:
- eenvoudige pantry;
- toiletgroep;
- verlichting;
- centrale verwarming;
- systeemplafond.

Huurprijs:
€ 1.250,- exclusief btw per maand.

Frontbreedte:
ca. 4 meter.

Bestemmingsregeling:
De ruimte is bestemd om te worden gebruikt als winkelruimte.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden (incl. voorschot servicekosten) te vermeerderen met BTW

Betalingswijze:
De huurpenningen alsmede het voorschot servicekosten inclusief BTW dienen per maand vooruit te worden voldaan.

Huurtermijn:
Vijf huurjaren + verlengingsperiode van vijf huurjaren. Flexibelere termijnen in overleg.

Aanvaarding:
In overleg, kan op korte termijn.

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst worden herzien op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken.

Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Voorbehoud:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de winkelruimte, gelegen aan Benthuizerstraat 53 te Rotterdam.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden

Kolpa Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele huurtraject.
Overdracht
Huurprijs€ verhuurd,- p/m
Statusverhuurd
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdbestemmingwinkelruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwperiode-1906
Statusverhuurd
Oppervlakten en inhoud
Winkelruimte108 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (winkel)1
house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

Media

Deel via social media