Array Westerwater 6 te Berkel en Rodenrijs - Bedrijfspand - Kolpa - NVM Makelaar Rotterdam

Westerwater 6

verhuurd

Betreft:
Zeer gunstig gelegen winkelruimte, midden in het drukke winkelcentrum van Berkel en Rodenrijs. De winkel is gelegen tegenover o.a. een Albert Heijn supermarkt, de Hema en enkele horeca gelegenheden. De winkel beschikt over een zeer grote etalage wat zorgt voor veel exposure.

Deze zeer nette ruimte is gelegen in het levendige winkelgebied aan een voetgangerszone wat zorgt voor veel aanloop. Het winkelcentrum biedt een gevarieerd aanbod aan winkels. Voor het winkelend publiek worden allerlei activiteiten georganiseerd. Zo zijn er de jaarlijkse publiekstrekkers als de braderie in september, de intocht van Sinterklaas en 'moonlight shopping' in december. Parkeren is gratis en kan in en rondom het winkelcentrum op diverse plekken/parkeerterreinen.

Bereikbaarheid:
Auto
Met de auto is de locatie zeer goed te bereiken. Vanaf de rijksweg A13 bent u binnen enkele minuten in het winkelcentrum.

Openbaar vervoer
De openbaar vervoer voorzieningen zijn goed te noemen. Middels metro en bus bent u binnen enkele haltes op de locatie.

Parkeren:
Gratis parkeren in en rondom het winkelcentrum.

Oppervlakte:
Ca. 59 m² winkelruimte op de begane grond.

Wijze van oplevering:
In de huidige staat, voorzien van:
- eenvoudige pantry;
- toiletgroep;
- verlichting;
- centrale verwarming;
- airco;
- warmtegordijn
- systeemplafond.

Huurprijs:
€ 1.750,- exclusief BTW en servicekosten per maand.

Frontbreedte:
ca. 11 meter.

Voorschot servicekosten:
€ 25,33 exclusief BTW per maand.
Hieronder vallen de volgende leveringen en diensten:
- serviceabonnement, elektriciteitsverbruik, brandstofverbruik, waterverbruik, verbruiksmeting, vastrecht;
- bediening, storing verhelpen, keuringskosten en dergelijke ten behoeve van:
- bliksembeveiligingsinstallatie;
- gemeenschappelijke voorzieningen als bijvoorbeeld reclame, feestevenementen etc.;
- gemeenschappelijke- en feestverlichting, daaronder begrepen: de kosten van armaturen, buizen en lampen;
- glasverzekering van alle beglazing en kozijnen aan de buitenzijde;
- schoonhouden van de algemene/gemeenschappelijke ruimten en dienstruimten;
- algemene terreinen, parkeerruimten, wegen, etc. het sneeuwvrij houden daaronder begrepen.
- als kosten voor beheer en administratie van leveringen en diensten wordt aan huurder in rekening gebracht 5% van de totale kosten van leveringen en diensten, te vermeerderen met omzetbelasting.
- de levering en diensten zijn gebaseerd op gebruik van het gehuurde tijdens de algemeen gebruikte werktijden, alsmede de nader tussen verhuurder en huurder overeen te komen/gekomen extra bijzondere werktijden.
Soort en omvang van de hierboven omschreven zaken en diensten kunnen worden gewijzigd conform artikel 16.7 van de Algemene bepalingen.

Promotiebijdrage:
€ 85,14 exclusief BTW per maand.
Vrij actieve winkeliersvereniging.

Bestemmingsregeling:
De ruimte is bestemd om te worden gebruikt als winkelruimte.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden (incl. voorschot servicekosten) te vermeerderen met BTW

Betalingswijze:
De huurpenningen alsmede het voorschot servicekosten inclusief BTW dienen per maand vooruit te worden voldaan.

Huurtermijn:
Vijf huurjaren + verlengingsperiode van vijf huurjaren. Flexibelere termijnen in overleg.

Aanvaarding:
In overleg, kan op korte termijn.

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst worden herzien op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken.

Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Voorbehoud:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de winkelruimte, gelegen aan de Westerwater 6 te Berkel en Rodenrijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden

Kolpa Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele huurtraject.
Overdracht
Huurprijs€ verhuurd,- p/m
Statusverhuurd
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdbestemmingwinkelruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1996
Statusverhuurd
Oppervlakten en inhoud
Winkelruimte59 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (winkel)1
house

Media

Deel via social media

Ook interessant voor u

Planetenweg 45

Berkel en Rodenrijs

€ 1.995,- p/m gemeubileerd

Hoekeindseweg 162

Bleiswijk

€ 1.800,- p/m gestoffeerd

Ganzerikplein 10

Rotterdam

€ 1.950,- p/m

Straatweg 225

Rotterdam

€ 1.950,- p/m