Array Statenweg 121D te Rotterdam - Bedrijfspand - Kolpa - NVM Makelaar Rotterdam

Statenweg 121D

verhuurd

Betreft:
Representatieve kantoorruimte te huur aan de Statenweg 121 D te Rotterdam. Het pand is gelegen in de levende wijk "Blijdorp" met in de directe omgeving een diversiteit aan winkels. Het betreft een kantoorruimte met bedrijfsruimte van ca. 87 m² voorzien van toilet en pantry en een souterrain van ca. 70 m².

Bereikbaarheid:
Auto
Met de auto is de locatie zeer goed te bereiken. Vanaf de rijksweg A13 bent u binnen enkele minuten in het winkelcentrum.

Openbaar vervoer
De openbaar vervoer voorzieningen zijn zeer goed te noemen.

Parkeren:
Betaald parkeren langs de openbare weg of middels parkeervergunningen.

Oppervlakte:
Bedrijfsruimte: ca. 87m²
Souterrain: ca. 70m²

Wijze van oplevering:
In de huidige staat, voorzien van:
- gestucte wanden;
- pantry;
- toilet;
- verlichting;
- centrale verwarming.

Huurprijs:
€ 1.250,00 exclusief btw en servicekosten per maand.

Frontbreedte:
ca. 400 meter

Voorschot servicekosten:
€ 0,00 exclusief btw per maand

Bestemmingsregeling:
De ruimte is bestemd om te worden gebruikt als kantoorruimte.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden (incl. voorschot servicekosten) te vermeerderen met btw.

Betalingswijze:
De huurpenningen alsmede het voorschot servicekosten inclusief BTW dienen per kwartaal vooruit te worden voldaan.

Huurtermijn:
Vijf huurjaren + verlengingsperiode van vijf huurjaren.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst worden herzien op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken.

Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Voorbehoud:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden

Kolpa Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele huurtraject.
Overdracht
Huurprijs€ verhuurd,- p/m
Statusverhuurd
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdbestemmingkantoorruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1939
Bouwperiode1931-1944
Statusverhuurd
Oppervlakten en inhoud
Kantoorruimte87 m²
Winkelruimte87 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (kantoor)1
Aantal bouwlagen (winkel)1
house

Media

Deel via social media

Ook interessant voor u

Noordsingel 159B

Rotterdam

€ 1.500,- p/m gemeubileerd

Weena 57D

Rotterdam

€ 1.495,- p/m gemeubileerd

's-Gravendijkwal 73G

Rotterdam

€ 1.200,- p/m gestoffeerd

Pompenburg 242

Rotterdam

€ 1.475,- p/m