Array Laan op Zuid 356 te Rotterdam - Woning - Kolpa - NVM Makelaar Rotterdam

Laan op Zuid 356

verkocht

Zeer verzorgde duplex op de 9e en 8e verdieping met parkeerplaats op eigen grond. Het is een mooi appartement met uitzicht over binnenhaven én de skyline van Rotterdam.
Het appartement ligt op korte afstand van het Centrum, theater Luxor en diverse restaurants. Winkels en supermarkt zijn om de hoek. Het complex is onder architectuur ontworpen door Hans Kollhoff en heeft een mooie uitstraling met groene daken.
Via metrostation Wilhelminaplein aan de voet van de Erasmusbrug is NS station makkelijk bereikbaar.

Entree met toegang tot lift.
Entree op de 9e verdieping. Gang met toilet slaapkamers, resp I 4.47 x 4.03 en II 2.37 x 3.03. luxe badkamer met douche en wastafel.

Via een makkelijke trap is toegang tot de zeer ruime woonverdieping met een totaaloppervlakte van ca 67 m² met aan beide kanten veel licht door ramen van vloer tot plafond.
De L-vormige woonkamer is 10.38 x 3.97 / 3.54 x 2.91 annex open keuken van 2.91 x 2.69. Over de volle breedte is een serre van 6.91 x 1.92 waarvan de ramen geheel geopend kunnen worden.

Er is een eigen parkeerplaats in de afgesloten garage en een box voor fietsen.

De Vereniging van Eigenaren is zeer actief en functioneert uitstekend. De maandelijkse bijdrage is € 162,86. Het geheel wordt verwarmd door middel van stadsverwarming.

Oplevering: in overleg.

Kolpa Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Kolpa Makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort appartementmaisonnette
Kenmerk appartementappartement
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2005
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte112 m²
Inhoud353 m³
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Energie
Verwarmingstadsverwarming
Warm watercentrale voorziening
Buitenruimte
Liggingin centrum, in woonwijk en vrij uitzicht
Tuingeen tuin
Bergruimte
Schuur/bergingbox
house

Media

Deel via social media

Ook interessant voor u

Buitenbassinweg 462

Rotterdam

€ 315.000,- k.k.

Baljuwplein 7

Rotterdam

verkocht o.v.b

Statenweg 44A

Rotterdam

€ 299.000,- k.k.

Nachtschadestraat 16

Rotterdam

€ 370.000,- k.k.