Array Hoofdweg 260 te Rotterdam - Woning - Kolpa - NVM Makelaar Rotterdam

Hoofdweg 260

verkocht

KIJKDAGEN:
Donderdag 30 augustus 2018 tussen 11:00 en 12:00 uur
Maandag 03 september 2018 tussen 16:00 en 17:00 uur
Woensdag 05 september 2018 tussen 10:00 en 11:00 uur
Deadline inschrijving dinsdag 11 september 2018 om 12:00 uur

Een werkelijk uniek object gelegen aan de Hoofdweg. Tussen de kantoren staat een voor het oog beeldschoon vrijstaand huis met maar liefst 1547 m² eigen grond. De woning dient volledig gemoderniseerd te worden, maar dat heeft ook voordelen, dat bepaalde authentieke elementen nog steeds aanwezig zijn. Denk aan en-suite deuren, een bordestrap enz. Maar een koper zal zelf of met aannemer echt flink aan de slag moeten. Op het riante eigen terrein heb je voldoende mogelijkheden om de auto te parkeren, maar ook ruimte voldoende voor een moestuin of het houden van wat kleine dieren.
Het Alexandrium is op korte loopafstand. Openbaar vervoer met zowel metro, trein als bus is in de directe omgeving. Met de auto ben je zo op de Rijksweg A16 of A 20.

Indeling:
Begane grond:
Aan voorzijde entree, hal, woonkamer-en-suite, dichte keuken met gedateerde inrichting, aan achterzijde bijkeuken met toegang tot de tuin, eenvoudige badkamer met douche en toilet.

Bordestrap naar de eerste verdieping met overloop, 3 slaapkamers en een open zolderruimte, die uitstekend geschikt is voor slaapkamer met open kapconstructie.

Bijzonderheden:
Bouwjaar 1928
Geen verwarming aanwezig
Eigen grond ca. 1547 m²
Woonoppervlakte ca. 123 m²
Inhoud ca. 429 m³
Object wordt verkocht op basis van inschrijving. Iedereen krijgt tot dinsdag 11 september 2018 12:00 uur om een voorstel te doen middels inschrijfformulier. Dit formulier kunt u opvragen via en zenden naar verkoop@kolpa.nl.
Notariskeuze ligt bij verkoper in verband met volmachten.
Bij verkoop zal er door verkoper overgaan worden tot een toetsing op basis van de Wet Bibob (integriteitsbeoordeling).
Het object staat op een perceel welke nog kadastraal uitgemeten moet worden; de kosten voor deze uitmeting zijn voor de koper.

Oplevering: Per direct

Er zit een cultuurhistorische bijsluiter op de woning, hetgeen inhoudt dat er in beginsel niet gesloopt mag worden. Verder mag u gedurende één jaar na aankoop niet verkopen en wordt in de koopakte een ouderdomsclausule opgenomen. Van toepassing zijn de algemene voorwaarden voor de verkoop en levering van onroerende zaken van de gemeente Rotterdam in beheer bij het ontwikkelingsbedrijf Rotterdam (2007). Voorts zal gebruik gemaakt worden van een koopakte opgemaakt door de gemeente Rotterdam.

Momenteel lopen er nog wat dieren op, maar deze zijn geen eigendom van huidige eigenaar. Er zijn, om zoveel mogelijk inzicht te geven in wat u koopt, diverse rapporten opgemaakt en beschikbaar, o.a. een bodemonderzoek, funderingsonderzoek, asbestrapportage en een zwamrapportage.

Kolpa Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Kolpa Makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisvilla
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1928
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte123 m²
Perceeloppervlakte1547 m²
Inhoud429 m³
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Energie
Verwarminggeen verwarming
Warm watergeen
Buitenruimte
Liggingaan drukke weg en open ligging
Tuintuin rondom
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout
house

Media

Deel via social media

Ook interessant voor u

Kralingseweg 77

Rotterdam

€ 400.000,- k.k.

Leni Sarishof 22

Rotterdam

€ 450.000,- k.k.

Berberisweg 214

Rotterdam

€ 399.999,- k.k.