Array Pearl Buckplaats 17 te Rotterdam - Bedrijfspand - Kolpa - NVM Makelaar Rotterdam

Pearl Buckplaats 17

verhuurd

Voor verhuur is beschikbaar een vrijstaande kantoorvilla gelegen aan de Pearl Buckplaats 17 te Rotterdam. De kantoorruimte is gunstig gelegen nabij het winkelcentrum en metrostation Hesseplaats. In de omgeving zijn uiteenlopende bedrijven en organisaties gevestigd zoals Mulder Mazda, Stichting Aafje Thuiszorg en Sportschool Brad Pitt.

Ligging:
Ommoord is een wijk in het noordwesten van het Rotterdamse stadsdeel Prins Alexander. Ommoord wordt omsloten door de autosnelweg A20 in het zuiden, de rivier de Rotte in het noorden, de wijk Zevenkamp in het oosten en het Terbregseveld in het westen.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid is zowel per eigen vervoer als openbaar vervoer zeer goed te noemen. Metrostation Hesseplaats is op enkele meters afstand van de kantoorruimte gelegen evenals de bushalte voor stadsbuslijn 35.

Parkeren:
Parkeren is mogelijk op de openbare weg, er zijn voldoende openbare parkeergelegenheden beschikbaar.

Oppervlakte:
Ca. 206 m² kantoorruimte op de begane grond en ca. 60 m² kantoorruimte op de eerste verdieping.

Wijze van oplevering:
Het gehuurde zal in de huidige staat aan huurder worden opgeleverd o.a. voorzien van:
- Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- Brandmeldinstallatie;
- Alarminstallatie;
- Wandafwerking van spachtelputz;
- Tapijt;
- Radiatoren met CV-installatie;
- Te openen ramen;
- Pantry met vaatwasser;
- 2 x toiletruimte met voorportaal;
- Ledverlichting;
- Databekabeling;

Voorschot servicekosten:
Nader door verhuurder vast te stellen.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden (incl. voorschot servicekosten) te vermeerderen met btw.

Betalingswijze:
De huurpenningen alsmede het voorschot servicekosten inclusief BTW dienen per kwartaal vooruit te worden voldaan.

Huurtermijn:
5 + 5 optie jaren.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst worden herzien op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande dat de huurprijs nimmer zal dalen
beneden de laatst geldende huurprijs.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder
voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Voorbehoud:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de kantoorruimte, gelegen aan de Pearl Buckplaats 17 te Rotterdam. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Kolpa Bedrijfsmakelaars B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Kolpa Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen NVMmakelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele huurtraject.
Overdracht
Huurprijs€ verhuurd,- p/m
Statusverhuurd
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdbestemmingkantoorruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1994
Statusverhuurd
Oppervlakten en inhoud
Kantoorruimte266 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (kantoor)1
house

Media

Deel via social media

Ook interessant voor u

Willy den Oudenstraat 6

Rotterdam

€ 2.850,- p/m

Diepenbrocklaan 73

Rotterdam

€ 2.950,- p/m

Nachtschadestraat 16

Rotterdam

€ 2.650,- p/m

Kralingse Plaslaan 89

Rotterdam

€ 2.500,- p/m gestoffeerd