Array Industrieweg 5 te Berkel en Rodenrijs - Bedrijfspand - Kolpa - NVM Makelaar Rotterdam

Industrieweg 5

verhuurd

Voor verhuur is beschikbaar een industrieel vormgegeven kantoorruimte met eigen balkon gelegen op de 2de verdieping van het bedrijfsverzamelgebouw genaamd “The Office Factory” in Lansingerland.
Het bedrijfsverzamelgebouw is gelegen op het kleinschalige bedrijventerrein Rodenrijs.

Bereikbaarheid:
Auto
Het bedrijfsverzamelgebouw is goed bereikbaar via de N471 welke aansluit op de N209 richting Den Haag en Rotterdam.

Openbaar vervoer
De openbaar vervoer voorzieningen zijn goed te noemen, de kantoorruimte is gelegen op loopafstand van metrostation Rodenrijs welke een directe verbinding heeft met Rotterdam en Den Haag.

Parkeren:
Vrij parkeren langs de openbare weg, tegens zijn er enkele vrije parkeervoorzieningen voor de bedrijfsruimte beschikbaar.

Oppervlakte:
65 m2 verhuurbaar vloeroppervlak met een balkon van ca. 11 m2.

Wijze van oplevering:
In de huidige staat, voorzien van:
- gietvloer;
- industriële plafonds;
- gestucte wanden;
- gezamenlijke toiletgroep;
- verlichting;
- centrale verwarming met radiatoren;
- kabelgoten (deels);

Huurprijs:
€ 695,00 exclusief btw per maand.

Voorschot servicekosten:
De leveringen van diensten zijn inbegrepen in de huur en bestaan uit:

- vastrecht en verbruik gas, water en elektra;
- terrein onderhoud;
- onderhoudskosten liftinstallatie;
- telefoniekosten ten behoeven van de intercom;
- schoonmaak van algemene ruimten;
- verzorging huisvuil en containerverhuur e.d.
- onderhoudskosten gemeenschappelijke technische installaties (centrale verwarming, intercom);
- administratiekosten;

Vanaf de beschikbaarheid zal er € 50,- excl. btw per maand aan huurder worden doorbelast inzake een mediapakket (internet en data middels datakabel en wifi). Gebruiksregels zullen t.z.t. aan huurder worden overhandigd.

Bestemmingsregeling:
De ruimte is bestemd om te worden gebruikt als kantoorruimte.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden (incl. voorschot servicekosten) te vermeerderen met BTW

Betalingswijze:
De huurpenningen alsmede het voorschot servicekosten inclusief BTW dienen per kwartaal vooruit te worden voldaan.

Huurtermijn:
Vijf huurjaren + verlengingsperiode van vijf huurjaren.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst worden herzien op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken.

Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Voorbehoud:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de kantoorruimte aan de industrieweg 5 te Berkel en Rodenrijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden

Kolpa Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele huurtraject.
Overdracht
Huurprijs€ verhuurd,- p/m
Statusverhuurd
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdbestemmingkantoorruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwperiode1971-1980
Statusverhuurd
Oppervlakten en inhoud
Kantoorruimte65 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (kantoor)1
house

Media

Deel via social media

Ook interessant voor u

Corkstraat 46

Rotterdam

€ 455,- p/m

3e Industriestraat 25G

Vlaardingen

€ 875,- p/m

Nieuwe Langeweg 55

Hoogvliet Rotterdam

€ 625,- p/m

Kaasmakerstraat 24

Hoogvliet Rotterdam

€ 750,- p/m