Array De Savornin Lohmanlaan 73b te Rotterdam - Woning - Kolpa - NVM Makelaar Rotterdam

De Savornin Lohmanlaan 73b

verkocht

Super gelegen appartement, vrij zicht op groen park aan voorzijde, 2 balkons aan achterzijde, op de 2e verdieping en 3e verdieping achterzijde. Het trappenhuis is gemeenschappelijk.
Het appartement dient inwendig VOLLEDIG GERENOVEERD te worden, is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en voorzien van cv-installatie.

De locatie van het appartement is erg leuk, want gelegen in Rotterdam Noord, Bergpolder is er een goede logistieke bereikbaarheid via de A20 en N471. Maar met 5 fietsminuten ben je ook zo bij het Centraal Station of Rotterdam centrum.

Indeling:

Tweede verdieping:
Entree appartement, toilet, doucheruimte met wastafel. Eenvoudige keuken aan achterzijde met toegang tot het balkon. Voor-, tussen- en achterkamer, bescheiden voorzijkamer.

Derde verdieping:
Slaapkamer aan achterzijde met toegang tot balkon. Tweede doucheruimte met lavet en wasmachine-aansluiting. Aparte kast voor cv-opstelling. Ook hier vandaan toegang tot balkon van ca. 5.92 x 1.39 m.

Bijzonderheden:
Bouwjaar 1933
Bijdrage VVE € 99,00 per maand (2018). De VVE is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Er dienen werkzaamheden uitgevoerd te worden.
Verwarming d.m.v. Atag c.v. combiketel
Eigen grond
Woonoppervlakte 73,5 m²
Inhoud 252,2 m³
In de akte zal een ouderdomsclausule worden opgenomen alsmede een (algemene) toelichting op het artikel inzake asbest en het artikel verkoper geen bewoner geweest.

Oplevering: per direct

Kolpa Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Kolpa Makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort appartementbovenwoning
Kenmerk appartementappartement
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1933
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte74 m²
Inhoud252 m³
Buitenruimte12 m²
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
C.V.-ketelgas gestrookt combiketel ATAG uit 2015
Buitenruimte
Liggingaan park, in woonwijk en vrij uitzicht
Tuingeen tuin
house

Media

Deel via social media