Array Pelgrimsstraat 3 te Rotterdam - Bedrijfspand - Kolpa - NVM Makelaar Rotterdam

Pelgrimsstraat 3

€ 1.950,- p/m

Voor verhuur is beschikbaar ca. 252 m2 industriële gerenoveerde kantoorruimte in het historische Diepeveen gebouw op de eerste verdieping.

Voor de firma Diepeveen die handelde in ijzerwaren, ontwierp architect Kromhout een kantoor, magazijn en een reclame toren waarop de naam van het bedrijf is geschilderd. Het ontwerp is geïnspireerd op het door Kromhout bewonderde stadhuis van Hilversum van W.M. Dudok. Het gebouw sloot aan op al bestaande magazijngebouwen van de firma. Achter het bedrijfspand had Diepeveen een privé-spoorlijn laten aanleggen, zodat de ijzerwaren direct van het gebouw in wagons konden worden gehesen.

Oppervlakte:
1ste verdieping ca. 252 m2

Ligging:
Het bedrijfspand van Diepeveen is gesitueerd op een smal driehoekig kavel tussen de Hudsonstraat en de Pelgrimstraat. Achter het gebouw vindt u de nieuwe winkelboulevard Bigshops (www.bigshops.nl). Op het dak van Bigshops bevindt zich het dakpark, een park van zo’n 1.200 meter lang, 85 meter breed en 9 meter hoog.

Bereikbaarheid:
Het object is goed te bereiken door de ligging tussen metro/tramstation Marconiplein en het Hudsonplein aan de Vierhavensstraat in Rotterdam-West.

Neem vanaf de A20 de afslag Spaanse Polder (12), richting Rotterdam West, steek over richting Marconitorens en volg de weg 300 meter. Sla linksaf richting Parkeergarage Dakpark.

Openbaar vervoer:
Bereikbaar met tram 4 en 8, de bus 42 en 53 en de metro. Vanuit de metrostations Marconiplein en Delfshaven ligt het pand op slechts tien minuten lopen.

Parkeren:
Betaald parkeren langs de openbare weg of middels parkeervergunningen. Er is grenzend aan de kantoorruimte een bedrijfsruimte beschikbaar van ca. 100 m² welke kan worden gebruikt voor het parkeren van auto’s.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 1.950,- excl. btw en servicekosten per maand.

Wijze van oplevering:
In de huidige staat, voorzien van:
- centrale eigen entree;
- gestucte wanden;
- diverse toiletgroepen met voorportaal;
- opslagruimte;
- mechanische ventilatie;
- radiatoren;
- inbouwkasten;
- databekabeling en stroompunten;
- kabelgoten;
- diverse pantry’s

Voorschot servicekosten:
Nader door verhuurder vast te stellen.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden (incl. voorschot servicekosten) te vermeerderen met btw.

Betalingswijze:
De huurpenningen alsmede het voorschot servicekosten inclusief btw dienen per maand vooruit te worden voldaan.

Huurtermijn:
In overleg.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst worden herzien op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken.

Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Voorbehoud:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de kantoorruimte, gelegen aan de Pelgrimsstraat 3.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden

Kolpa Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele huurtraject.
Overdracht
Huurprijs€ 1.950,- p/m
Statusbeschikbaar
Bouw
Hoofdbestemmingkantoorruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwperiodevanaf 1906 tm 1930
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Kantoorruimte252 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (kantoor)1
house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

Media

Deel via social media

Ook interessant voor u

Jufferstraat 372

Rotterdam

€ 1.980,- p/m

Jufferstraat 354

Rotterdam

€ 1.860,- p/m

Noordsingel 216A

Rotterdam

€ 1.650,- p/m gemeubileerd

Bergselaan 121B

Rotterdam

€ 2.250,- p/m gemeubileerd