Array Prinses Margrietlaan 13B te Rotterdam - Woning - Kolpa - NVM Makelaar Rotterdam

Prinses Margrietlaan 13B

verkocht

Dubbel bovenhuis op eigen grond met dakterras. De Prinses Margrietlaan ligt net achter de Bergse Plas en op korte afstand van uitvalswegen en winkels. De Rotte en recreatiemogelijkheden zoals watersport zijn om de hoek.

indeling:
Entree, gang, L-vormige woonkamer van ca 40 m² met schouw en erker aan de voorkant, balkon aan de achterzijde en lichte open keuken met apparatuur. Er ligt een houten vloer.

Op de verdieping zijn twee ruime slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde is 3.70 x 3.41, zijkamer 2.60 x 1.95, achterkamer 3.60 x 3.40 en badkamer met bad, 2e toilet en wastafel. Aparte kast met wasmachineruimte.
Tussenliggende opbergruimte en vaste trap naar dakterras.

Het appartement wordt aangeboden onder voorbehoud van splitsing. De aanwezigheid en het onderhoud van het dakterras is in de splitsingsakte opgenomen.
De VVE is in oprichting.

Kolpa Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Kolpa Makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort appartementbovenwoning
Kenmerk appartementdubbel bovenhuis
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1926
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte109 m²
Inhoud367 m³
Buitenruimte23 m²
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in woonwijk
Tuinzonneterras
house

Media

Deel via social media

Ook interessant voor u

Prins Frederikplein 523

Rotterdam

verkocht o.v.b

Aelbrechtskade 189

Rotterdam

verkocht o.v.b

Schiedamseweg 7B

Rotterdam

verkocht o.v.b

C.P.Tielestraat 43b

Rotterdam

verkocht o.v.b