Array Wollefoppenweg ong te Rotterdam - Woning - Kolpa - NVM Makelaar Rotterdam

Wollefoppenweg ong

€ 925.000,- k.k.

Bouwgrond ten behoeve van de bouw voor twee woningen met ieder een perceel van ca 1000 m².

De Wollefoppenweg ligt aan de rand van Rotterdam en Oud Verlaat tegenover de Zevenhuizerplas en is makkelijk te bereiken. Het perceel ligt midden in het groen.
Het perceel ligt kadastraal in Zevenhuizen én Rotterdam, niet ver van de Rotte.

Het perceel van ruim 2000 m² eigen grond is te bereiken via eigen toegang met statig elektrisch hek en is bijna geheel omgeven door een sloot. Op dit moment staan er twee panden met ieder eigen voorzieningen.

Het is daarom voor meerdere doeleinden geschikt zoals dubbele bewoning, atelier en of meditatieruimte.
Beide woningen zijn rietgedekt en liggen verscholen in het groen. Het is het mogelijk om één nieuw pand te bouwen volgens het bestemmingsplan.

Indeling:
Hal, toilet. De woonkamer en keuken hebben een oppervlakte van ca 100 m² en is voorzien van een gas open haard en marmeren vloer met vloerverwarming. Er is een bijkeuken met wasmachine en droger aansluiting. Hier is ook de centrale verwarmingsketel. Warande op de zuid west kant.

1e Verdieping:
Overloop met riante vide en lichtkoepel, zeer ruime slaapkamer voorzien van vaste kastenwanden. Via de slaapkamer is de badkamer te bereiken en deze is uitgevoerd met een marmeren afwerking, dubbele wastafel, ligbad, douche, toilet. Er zijn 2 bergkasten en een aparte ruimte voor de zonnebank.
Tweede slaapkamer met badkamer op de bovenste verdieping.

Het 2e vrijstaande huis is ook rietgedekt en heeft een eigen entree, woonkamer en keuken. Douche/toilet. Op de verdieping is één slaapkamer.

Parkeren op eigen terrein voor ca 10 auto's.


Kolpa Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object. Aan de inhoud van deze aanbiedingstekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Overdracht
Vraagprijs€ 925.000,- k.k.
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Bouwvormniet van toepassing
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Perceeloppervlakte2038 m²
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg, vrij uitzicht, beschutte ligging
house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

Media

Deel via social media