Array 's-Gravenweg 9 te Rotterdam - Woning - Kolpa - NVM Makelaar Rotterdam

's-Gravenweg 9

verkocht

Karakteristiek herenhuis in hartje Kralingen met vóórtuintje met fietsenhok en achtertuin op het zuiden. Het betreft een uitstekend onderhouden pand, gebouwd in 1925. Het pand is volledig geïsoleerd en voorzien van zonnecollectoren (gemiddelde opbrengst 60% van het jaarlijks elektriciteitsverbruik).
Dankzij de dubbel glas-isolatie aan de voor- en achterzijde, is er binnen geen geluidshinder van het verkeer.
Het huis heeft originele hoge plafonds van 3.0 m. Enige jaren geleden is het geheel geschilderd. Aan de achterkant grenst het pand aan een grote binnentuin met vrij uitzicht over groen. De Kralingse Plas is op korte afstand evenals de metro en tram naar onder meer het centrum en CS.

Indeling:
Entree, woonkamer 7.93 x 4.20 met openslaande deuren naar beschutte tuin. Beide schuttingen zijn vorig jaar vernieuwd. Praktische keuken met inbouwapparatuur aan de voorzijde. Toilet. De begane grond heeft een lichte houten vloer. Er is een ruime en droge kelder op stahoogte mét daglicht vanuit de achterkant en heeft een oppervlakte van ca 25 m². De wanden zijn onlangs behandeld en de kozijnen vernieuwd.

1e verdieping:
Ruime overloop met aan de achterzijde de woonkamer en aan de voorzijde de studeerkamer. De woonkamer heeft een open haard en is 6.80 x 4.30. Vanuit deze verdieping is het uitzicht heel mooi op oude bomen en grote binnentuin. Aan de voorzijde is de ruime studeerkamer van 4.90 x 4.30 met boekenkasten. Deze hele verdieping is voorzien van een houten vloer en de studeerkamer heeft als separatie houten schuifpanelen met glas.

2e verdieping:
Op de bovenste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer.
Ruime overloop met daklicht, slaapkamer aan achterzijde 4.48 x 3.58 met kastenwand. Twee slaapkamers aan voorzijde. Tussenliggende badkamer met daglicht, bad, wastafel en toilet.
Er is toegang tot het dak via een vaste trap. Op het dak liggen zonnepanelen.

Het is een heel prettig woonhuis in Kralingen met alle faciliteiten van de stad op korte afstand.

Het pand is in overleg deze zomer beschikbaar en kan, dankzij de goede staat waarin het verkeert, direct, zonder enige noodzakelijke verbouwing worden betrokken.

Kolpa Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisherenhuis
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1925
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte181 m²
Perceeloppervlakte108 m²
Inhoud616 m³
Indeling
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers4
Energie
Verwarmingc.v.-ketel en open haard
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in woonwijk
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout
house

Media

Deel via social media

Ook interessant voor u

Jacobus van Vessemsingel 11

Rotterdam

verkocht o.v.b

Tandwielstraat 16

Rotterdam

verkocht o.v.b

De Gors ong

Heerjansdam

€ 775.000,- k.k.

De Gors ong

Heerjansdam

€ 775.000,- k.k.