Array Zernikeplaats 154 te Rotterdam - Woning - Kolpa - NVM Makelaar Rotterdam

Zernikeplaats 154

verkocht

4-kamer appartement gelegen op de achtste (top) verdieping van het complex "Zernikeplaats". Het appartement ligt zeer gunstig ten opzichte van de winkels (Binnenhof), openbaar vervoer en diverse uitvalswegen. Het appartement heeft een berging in de onderbouw en voor de deur is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Begane grond:
Entree met brievenbussen en bellentableau. Deur naar liften alleen toegankelijk met sleutel. Liften naar de verdiepingen. Tevens op de begane grond nog een eigen berging behorend bij het appartement.

Achtste verdieping:
Entree, hal met bergkast en meterkast. Vanuit de hal toegang tot de open keuken met aansluiting voor elektrisch koken en naastgelegen eetgedeelte. Woonkamer ligt aan het woningbrede balkon gelegen op het Zuiden (middagzon). De tweede hal in het appartement geeft toegang tot de drie slaapkamers, een apart toilet, interne berging en de badkamer met douche, wastafel en wasmachine-aansluiting.

Bijzonderheden:
Volle eigendom
Bouwjaar 1973
woonoppervlakte ca. 90m²
Verwarming en warm water middels blokverwarming
Projectnotaris in verband met volmachten verkoper
Actieve Vereniging van Eigenaren, bijdrage € 153,22 (excl. voorschot blokverwarming)
Het voorschot stookkosten bedraagt per maand € 118,- per maand

Er worden extra artikelen in de koopakte opgenomen, o.a. een zelfbewoningsplicht, verkoper is geen bewoner geweest en een algemene toelichting op de mogelijke aanwezigheid van asbest, appartement wordt aangeboden met Havensteder Koopzeker.

Oplevering: per direct

Kolpa Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Kolpa Makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort appartementgalerijflat
Kenmerk appartementappartement
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1974
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte90 m²
Inhoud275 m³
Buitenruimte12 m²
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Verwarmingblokverwarming
Warm watercentrale voorziening
Buitenruimte
Liggingin woonwijk en vrij uitzicht
Tuingeen tuin
Bergruimte
Schuur/bergingbox
house

Media

Deel via social media

Ook interessant voor u

Berkenwoudestraat 40

Rotterdam

€ 190.000,- k.k.

Zernikeplaats 190

Rotterdam

verkocht o.v.b