Array Boerhaavelaan 64AI te Schiedam - Woning - Kolpa - NVM Makelaar Rotterdam

Boerhaavelaan 64AI

verkocht

Bovenwoning op 1e en halve 3e verdieping met op beide verdiepingen aan achterzijde een balkon over de volle breedte. Het betreft een klassiek appartementencomplex met erkers en glas-in-lood detaillering aan brede laan. Gelegen in de directe nabijheid van het centrum van Schiedam, scholen en openbaar vervoer.

Het appartement is verouderd en dient volledig gerenoveerd te worden, maar biedt daardoor ook veel mogelijkheden voor kopers die graag de handen uit de mouwen willen steken en er echt hun eigen huis van willen maken. In de bijgevoegde plattegronden worden wat aanpassingsmogelijkheden weergegeven.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping
Gang, trapkast, toilet, dichte keuken aan achterzijde met eenvoudig blok en een gasaansluiting. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het balkon aan de achterzijde. Dit balkon is over de gehele breedte van de woning ca. 1.05 x 5.50 m en is 3 jr geleden van een nieuw hekwerk voorzien.
Zeer ruime woonkamer en suite van ca. 12 m diep met erker aan voorzijde, ruime achterkamer, uiteraard ook te gebruiken als slaapkamer. Verder een bescheiden voorzijkamer ca. 2.78 x 1.94 m.

Derde verdieping aan achterzijde
Overloop met pantry en geiser. Ruime berging. Slaapkamer (ca. 3.26 x 3.28m) voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas (2014) en bergkast. Badkamer met douche en wastafel. Vanuit zowel de slaapkamer als de badkamer toegang tot het wederom woningbrede balkon van ca. 1.00 x 5.50 m.

Woning is gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.

Bijzonderheden:
Bouwjaar 1930
Bijdrage V.v.E. € 130,- per maand, beheer is uitbesteed
Gelegen op eigen grond
Woonoppervlakte van ca. 86 m²
Inhoud 315 m³

Extra clausules:
Ouderdomsclausule, notariskeuze aan verkoper i.v.m. volmachten, clausule dat verkoper geen bewoner is geweest (woning komt uit verhuur).

Oplevering: per direct

Kolpa Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Kolpa Makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort appartementbovenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1930
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte86 m²
Inhoud315 m³
Inpandigeruimte1 m²
Buitenruimte11 m²
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers2
Energie
Warm watergeiser eigendom
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuingeen tuin
Bergruimte
Inpandigeruimte1 m²
house

Media

Deel via social media