Array Zernikeplaats 180 te Rotterdam - Woning - Kolpa - NVM Makelaar Rotterdam

Zernikeplaats 180

verkocht

Dit woningtype is niet vaak in verkoop! Een 3-kamer appartement gelegen op de eerste verdieping van het complex "Zernikeplaats", helemaal op de hoek van het complex aan het einde van de galerij. Het complex ligt zeer gunstig ten opzichte van de winkels (Binnenhof), openbaar vervoer en diverse uitvalswegen. Het appartement heeft een berging in de onderbouw en voor de deur is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid op het grote parkeerterrein.

Begane grond:
Entree met brievenbussen en bellentableau, 2 lift installaties, maar uiteraard is de eerste verdieping ook gemakkelijk met de trap te bereiken. Tevens op de begane grond nog een eigen berging behorend bij het appartement.

Eerste verdieping:
Entree, hal met meterkast met 4 groepen met aardlekschakelaar. Vanuit de hal toegang tot de open keuken met naastgelegen eetgedeelte. Woonkamer ligt aan balkon zijde gelegen op het westen (middag- en avondzon). De tweede hal in het appartement geeft toegang tot de twee slaapkamers, beide grenzend aan balkonzijde, een apart toilet, interne berging en de badkamer met douche, wastafel en wasmachine-aansluiting.

Het appartement is grotendeels voorzien van laminaatvloer.

Afmetingen:
Woonkamer 26 m2
Eetkamer 2,50 x 3,02 m
Keuken 1,75 x 2,99 m
Slaapkamer I 1,80x 3,13 m
Slaapkamer II 3,96 x 2,74 m
Badkamer 2,04 x 2,33 m

Bijzonderheden:
Volle eigendom
Bouwjaar 1974
woonoppervlakte ca. 75m2
Verwarming en warm water middels blokverwarming
Projectnotaris in verband met volmachten verkoper
Actieve Vereniging van Eigenaren, bijdrage € 137,54 (excl. voorschot blokverwarming)
Het voorschot stookkosten bedraagt per maand € 121,00

Er worden extra artikelen in de koopakte opgenomen, o.a. een zelfbewoningsplicht, verkoper is geen bewoner geweest en een algemene toelichting op de mogelijke aanwezigheid van asbest, appartement wordt aangeboden met Havensteder Koopzeker.

Oplevering: per direct

Kolpa Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Kolpa Makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort appartementgalerijflat
Kenmerk appartementappartement
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1974
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte75 m²
Inhoud230 m³
Buitenruimte13 m²
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Energie
Verwarmingblokverwarming
Warm watercentrale voorziening
Buitenruimte
Liggingin woonwijk en beschutte ligging
Tuingeen tuin
Bergruimte
Schuur/bergingbox
house

Media

Deel via social media

Ook interessant voor u

Robert Kochplaats 61

Rotterdam

verkocht o.v.b

Anatole Franceplaats 436

Rotterdam

verkocht o.v.b

Kemperpad 47

Rotterdam

€ 165.000,- k.k.

Berkenwoudestraat 40

Rotterdam

€ 190.000,- k.k.