Array Hargplein 74 te Schiedam - Woning - Kolpa - NVM Makelaar Rotterdam

Hargplein 74

verkocht

Uitermate charmante eengezinswoning. En om maar direct wat pluspunten op te sommen; in 2016 zijn zowel de begane grond als de bovenverdieping verbouwd, de woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. Op de eerste verdieping 3 uitstekende slaapkamers en de achtertuin is ruim 14 meter diep. Zoek je dan ook nog een woning met sfeer, dan zou dit wel eens uw huis kunnen zijn.

De ligging is goed. Aan voorzijde van de woning is een ruime openbare parkeergelegenheid. Tram- en bushaltes zijn te vinden langs de Zwaluwlaan en Churchillweg, het winkelcentrum Hof van Spaland, waar echt alle boodschappen gedaan kunnen worden, is op korte loopafstand, basisschool De Windas of basisschool Kethel zijn beide zowel te voet als met de fiets goed bereikbaar.

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal, toilet met fontein met warmwater boiler. De indeling van woonkamer en keuken zijn veranderd waardoor de ruimte nu optimaal benut wordt en een zeer ruimtelijke indruk geeft. Aan voorzijde is een open keuken met rechte opstelling en voorzien van gaskookplaat, oven en vlakscherm afzuigkap. Het ruime zitgedeelte aan achterzijde geeft toegang tot de fijne tuin.

Eerste verdieping:
Overloop met een ruimte voor de wasmachine-aansluiting. 3 ruime slaapkamers, waarvan één aan achtertuin zijde en 2 aan de voorzijde. Een complete badkamer met ligbad, zwevend toilet, douchecabine en wastafelmeubel. Dit alles in lichte kleurstelling combinatie van wit met lichtgrijs en een aparte, cv- ruimte met opstelling cv- ketel.

De achtertuin is gelegen op het oosten, dus de zon staat ’s ochtends tegen de achtergevel. Aangezien de tuin echter ruim 14 meter diep is, is er gedurende de dag altijd wel een stuk tuin waar heerlijk in de zon gezeten kan worden.

Bijzonderheden:
Bouwjaar 1973
Verwarming d.m.v. Vaillant cv-combiketel 1998
Erfpacht met einddatum 31-03-2047, huidige canon € 1.217,50 per jaar in 2 halfjaarlijkse termijnen te voldoen. Het recht van erfpacht is uitgegeven voor 75 jaar, ingegaan in 1972. Canon wordt herzien na 25 jaar, eerstvolgende herziening in 2022.
Voorzien van kunsTstofkozijnen met dubbel glas
Plat dak voorzien van bitumineuze dakbedekking. Deze is ongeveer halverwege jaren ’90 vernieuwd.
Woonoppervlakte ca. 115 m²
Inhoud ca. 350 m³
In verband met het bouwjaar zal een (algemene) toelichting worden benoemd in de akte m.b.t. het artikel inzake asbest.

Oplevering: in overleg

Kolpa Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Kolpa Makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1973
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte115 m²
Perceeloppervlakte115 m²
Inhoud353 m³
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
C.V.-ketelgas gestrookt combiketel Vaillant uit 1998
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuinachtertuin en voortuin
house

Media

Deel via social media

Ook interessant voor u

Singaporestraat 61

Rotterdam

€ 250.000,- k.k.

Diephuisstraat 108

Rotterdam

€ 260.000,- k.k.

Oppenheimstraat 12

Rotterdam

verkocht o.v.b

Ganzerikplein 10

Rotterdam

€ 235.000,- k.k.