Array Zuidplein Hoog 435H te Rotterdam - Bedrijfspand - Kolpa - NVM Makelaar Rotterdam

Zuidplein Hoog 435H

verhuurd

TE HUUR

Betreft:
Voor verhuur is beschikbaar een compacte winkelruimte van ca. 77 m2 (huidige Vodafone) gelegen in winkelcentrum Zuidplein plaatselijk bekend als Zuidplein Hoog 405 te Rotterdam-Zuid.

Winkelcentrum Zuidplein is het belangrijkste winkelcentrum voor Rotterdam-Zuid en de aangrenzende gemeenten. In het overdekte winkelcentrum zijn ca. 155 winkels gevestigd. Op jaarbasis trekt het winkelcentrum ongeveer 12 miljoen bezoekers, de afgelopen jaren hebben er diverse renovaties plaatsgevonden om het winkelcentrum te upgraden.

De plannen voor de renovatie van deze winkelstraat zijn bij de makelaar op te vragen. Hierbij worden alle puien in een rechte lijn getrokken zodat hoekjes en nissen verdwijnen. Hierdoor ontstaat er een rustiger straatbeeld waarin de winkels beter to hun recht komen. Tevens wordt de omloop verdieping verwijderd waardoor de pui meer hoogte krijgt.

Ligging:
De winkelruimte is gelegen in een winkelstraat van het centrum waar diverse nationale erkende retailers zijn gevestigd alsmede enkele lokale retailers. O.a. bevinden zich in de winkelstraat providers zoals T-Mobile, KPN, Telfort, Ziggo maar bijvoorbeeld ook kledingwinkel Chabot. Tevens is de entree van de H&M gelegen in de de winkelstraat.

De evenementenhal ‘Ahoy', het Ikazia ziekenhuis, politiebureau Zuidplein en het Theater Zuidplein bevinden zich op loopafstand.

Bereikbaarheid:
Auto
De op- en afritten van het Rijkswegennet zijn binnen enkele autominuten bereikbaar.

Openbaar vervoer
De openbaar vervoer voorzieningen zijn zeer goed te noemen. Winkelcentrum Zuidplein is gekoppeld aan een belangrijk knooppunt voor het regionale openbaar vervoer, metrostation Zuidplein en diverse regionale- en stadsbuslijnen.

Parkeren:
Op de begane grond bevindt zich een grote parkeergarage met ca. 1.400 parkeerplaatsen, tevens is er een bewaakte fietsenstalling aanwezig.

Oppervlakte:
Ca. 77 m2 VVO.

Wijze van oplevering:
De winkelruimte zal is casco staat worden verhuurd.

Huurprijs:
€ 3.500,- exclusief BTW en servicekosten per maand.

Frontbreedte:
ca. 5 meter meter.

Voorschot servicekosten:
De servicekosten bedragen ca. € 485,54 per maand exclusief BTW.

Bestemmingsregeling:
Hieronder volgt de bestemming zoals vermeld op www.ruimtelijkeplannen.nl

De voor ‘Gemengd – 3’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. detailhandel;
b. horeca
c. dienstverlening;
d. maatschappelijke voorzieningen;

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden (incl. voorschot servicekosten) te vermeerderen met BTW

Betalingswijze:
De huurpenningen alsmede het voorschot servicekosten inclusief BTW dienen per kwartaal vooruit te worden voldaan.

Huurtermijn:
Vijf huurjaren + verlengingsperiode van vijf huurjaren.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst worden herzien op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken.

Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Voorbehoud:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de winkelruimte, gelegen aan de Zuidplein Hoog 435 H.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden

Kolpa Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele huurtraject.
Overdracht
Huurprijs€ verhuurd,- p/m
Statusverhuurd
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdbestemmingwinkelruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwperiode1971-1980
Statusverhuurd
Oppervlakten en inhoud
Winkelruimte77 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (winkel)1
house

Media

Deel via social media