Array Andre Gideplaats 393 te Rotterdam - Woning - Kolpa - NVM Makelaar Rotterdam

Andre Gideplaats 393

verkocht

Op de 6e verdieping gelegen 3-kamer appartement met breed balkon en vrij uitzicht. Het complex is goed verzorgd en heeft vanaf het balkon zicht op een mooi aangelegd park. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden op het openbare parkeerterrein van het complex. Voor het complex ligt een uitstekende busverbinding, nabij metro en winkelcentrum Hesseplaats liggen op loopafstand. Verder grenst Ommoord aan recreatiegebied Rottemeren.

Indeling:
Centrale entree met dubbele doorgang op begane grond met bellenplateau, brievenbussen en toegang tot de lift. Verder de beschikking over een eigen berging op de begane grond.

6e verdieping:
Entree direct uitkomend in de keuken met standaard inrichting, hal met toegang tot zwevend toilet met fonteintje, de woonkamer is over de gehele breedte (voormalig 2 kamers) met veel lichtinval en aansluitend een balkon over de gehele breedte van het appartement. Het balkon heeft een mooi uitzicht op het park. Twee slaapkamers aan de galerij zijde. Vernieuwde badkamer voorzien van douche, wastafel en aansluitpunt voor de wasmachine, wanden zijn wit betegeld, vloer uitgevoerd in een lichtgrijze vloer betegeling.

Bijzonderheden:
Bouwjaar 1973
Bijdrage VVE € 148,18 per maand (incl. berging), voorschot stookkosten € 56,00 per maand
Verwarming door middel van blokverwarming
Woonoppervlakte 84 m²
Inhoud 240 m²
Appartement dient inwendig gemoderniseerd te worden
Deels v.v. dubbel glas
Volle eigendom
Notariskeuze verkoper in verband met volmachten

Er worden extra artikelen in de koopakte opgenomen, o.a. een zelfbewoningsplicht, verkoper is geen bewoner geweest en een algemene toelichting op de mogelijke aanwezigheid van asbest, appartement wordt aangeboden met Havensteder Koopzeker.

Oplevering: per direct

Kolpa Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Deze informatie is door Kolpa Makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden
Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort appartementportiekflat
Kenmerk appartementappartement
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1971
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte84 m²
Inhoud240 m³
Buitenruimte11 m²
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Energie
Verwarmingblokverwarming
Warm watercentrale voorziening
Buitenruimte
Liggingin woonwijk en vrij uitzicht
Tuingeen tuin
Bergruimte
Schuur/bergingbox
house

Media

Deel via social media

Ook interessant voor u

Zernikeplaats 190

Rotterdam

verkocht o.v.b

Berkenwoudestraat 40

Rotterdam

€ 190.000,- k.k.