Array Kralingseweg 389C te Rotterdam - Woning - Kolpa - NVM Makelaar Rotterdam

Kralingseweg 389C

verkocht

Halfvrijstaande villa aan de Kralingseweg in veilige kindvriendelijke straat. Het betreft een solide pand aan een eigen weg met de mogelijkheid van parkeren voor twee auto's op eigen terrein onder carport.
Aan de achterzijde is een brede tuin, grenzend aan water met twee terrassen. De tuin op het westen is optimaal benut en heeft alle privacy.

Het pand ligt nabij het Kralingse Bos, scholen voor basis- en voortgezet onderwijs, kinderopvang en winkelcentra. Diverse sportverenigingen en -faciliteiten zijn in de buurt. De metro is op korte afstand en brengt u in slechts 10 minuten naar Rotterdam Centrum.

Indeling:
Ruime hal, toilet, woonkamer inclusief luxe open keuken over volle breedte 11.19 x 4.32 annex eethoek 2.80 x 2.30. Extra studeerruimte van bijna 4.00 meter bij 2.30. De Arclinea keuken met Miele inbouwapparatuur heeft 2 ovens en een inbouwkoffieapparaat.
Inrichting door architect met mooie notenhouten elementen en op maat gemaakte leren banken rondom de eethoek, opgenomen in koopsom.
Extra bij dit pand is de grote kelder van 6.00 x 2.20 voor extra opslag.

Op de verdieping is een ruime overloop en vier slaapkamers en twee badkamers. De grootste slaapkamer is 5.00 x 3.20. Slaapkamer II 3.60 x 3.20, Slaapkamer III 2.29 x 3.56, slaapkamer IV 2.39 x 3.56. Er is een badkamer met dubbele wastafel, douche enbad en een 2e badkamer met wastafel en douche. Aparte ruimte voor wasmachine en droger.

Het pand is goed onderhouden en geheel geïsoleerd.

Het hofje heeft een eigen straat . Hiervoor is de jaarlijkse vve bijdrage € 200,- voor reguliere onderhoudskosten en daarnaast wordt er € 250,- gereserveerd voor de bestrating.

Oplevering zomer 2018.

Kolpa Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Kolpa Makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisherenhuis
Type woonhuishalfvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2002
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte153 m²
Perceeloppervlakte346 m²
Inhoud535 m³
Inpandigeruimte13 m²
Indeling
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers4
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan water, aan rustige weg, in woonwijk en beschutte ligging
Tuinachtertuin en zijtuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout
Inpandigeruimte13 m²
house

Media

Deel via social media

Ook interessant voor u

Henegouwerlaan 33B

Rotterdam

€ 599.000,- k.k.