Array Javastraat 6 te Rotterdam - Bedrijfspand - Kolpa - NVM Makelaar Rotterdam

Javastraat 6

€ 1.395,- p/m

Hoogwaardig recent gerenoveerde kantoorruimte van 142 m² aan de Javastraat 6. Het historische bedrijfsverzamelgebouw uit 1862 is gelegen in het Scheepvaartkwartier en maakt onderdeel uit van één van de mooiste locaties van Rotterdam, nabij de Maas en Kop van Zuid.

Ligging:
Het historische Scheepvaartkwartier is zeer centraal gelegen aan de rand van het centrum.
Het Scheepvaartkwartier geldt als een van de meest prominente en attractieve locaties voor de zakelijke dienstverlening. In de kern van dit historische deel van Rotterdam is de prachtige Veerhaven gelegen. Op loopafstand bevinden zich allerlei goede en bekende restaurants en (grand)café’s zoals Loos, Zeezout, Huson, Parkheuvel**, Dewi Sri, The Harbour Club, en het Westelijk Handelsterrein met o.a. Rosso.

Bereikbaarheid:
Het Scheepvaartkwartier is met de auto uitstekend bereikbaar. De ring en rijkswegen rondom Rotterdam zijn goed te bereiken via de Scheepstimmermanslaan of de Parkhaven naar de Maasboulevard, de Maastunnel en de Erasmusbrug.

Openbaar vervoer
Het Scheepvaartkwartier is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer (bus tram - lijn 7, 8, 20, 23, 25 en metro - Leuvehaven).

Parkeren:
Er is 1 parkeerplaats op eigen terrein beschikbaar, langs de openbare weg zijn er tevens voldoende (betaalde) openbare parkeermogelijkheden, eventueel kunnen er parkeervergunningen worden aangevraagd bij de Gemeente Rotterdam.

Oppervlakte:
Ca. 142 m²

Wijze van oplevering:
Het geheel zal in de huidige staat worden opgeleverd o.a. voorzien van:
- gestucte wanden;
- inbouwspots en overige verlichting;
- vloerbedekking;
- 2 aparte kantoorruimtes;
- pantry;
- toilet;
- centrale verwarming;

Huurprijs:
€ 1.395,- per maand exclusief btw en servicekosten.

Voorschot servicekosten:
Nader overeen te komen.

Bestemmingsregeling:
De ruimte is bestemd om te worden gebruikt als kantoorruimte.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden (incl. voorschot servicekosten) te vermeerderen met btw.

Betalingswijze:
De huurpenningen inclusief btw en servicekosten dienen per kwartaal vooruit te worden voldaan.

Huurtermijn:
Vijf huurjaren + verlengingsperiode van vijf huurjaren.

Aanvaarding:
In overleg.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken.

Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Voorbehoud:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van kantoorruimte, gelegen aan de Javastraat 6 te Rotterdam.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden

Kolpa Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele huurtraject.

Nadere informatie:
Kolpa Bedrijfsmakelaars BV
Straatweg 94
3051 BL Rotterdam

010-4226144
www.kolpa.nl
bedrijfsmakelaars@kolpa.nl
Overdracht
Huurprijs€ 1.395,- p/m
Statusbeschikbaar
Aanvaardingdirect
Bouw
Hoofdbestemmingkantoorruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwperiode-1906
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Kantoorruimte142 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (kantoor)1
house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

house

Media

Deel via social media

Ook interessant voor u

Boompjes 629

Rotterdam

€ 1.550,- p/m gemeubileerd

Nieuwstraat 124

Rotterdam

€ 1.250,- p/m gemeubileerd

Halvemaanpassage 69

Rotterdam

€ 1.500,- p/m inclusief servicekosten

Rosener Manzstraat 7A

Rotterdam

€ 1.250,- p/m gemeubileerd