Array Vlinderstraat 15 te Rotterdam - Woning - Kolpa - NVM Makelaar Rotterdam

Vlinderstraat 15

verkocht

Voor wie anders dan anders wil wonen! Een super leuk 3-kamer appartement op de BEGANE GROND met hoge plafonds, ramen van plafond tot vloer en op een superlocatie in Kralingen. Zowel de charmante Lusthofstraat, Oudedijk en Oostzeedijk als het stadscentrum, zijn makkelijk te bereiken lopend of met de fiets. Het metrostation Gerdesiaweg is op korte loopafstand.
Met de auto zit je zo op de goede ontsluitingswegen en parkeren kun je met vergunning (betaling) gewoon langs de openbare weg.
Je woont rustig, vlakbij het centrum, maar je hoeft je zeker niet te vervelen als het op restaurants, winkels of borreltje pakken aankomt.

Het complex beschikt aan achterzijde over een gemeenschappelijke tuin, waar je op eenvoudige wijze naar toe kunt via de centrale hal. Dat geeft toch lekker de mogelijkheid om te genieten van de zon of om een lekker boek buiten te lezen.

Indeling:
Belplateau met toegang tot mooie, ruime, centrale hal. Van daaruit eigen entree naar nr. 15.

Entree/hal, meterkast, toilet met fontein. Woonkamer, uitstekend in te delen met een loungebank en eethoek.
Half open keuken met IKEA hoekinrichting en apparatuur als kookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasser.
2 slaapkamers. Badkamer met douchecabine en wastafel.
Bijzonderheden:
Bouwjaar 2003
Bijdrage VVE € 88,55
Verwarming d.m.v. c.v. combiketel van 2003, ventilatie middels warmteterugwininstallatie
Erfpacht afgekocht tot einddatum 31-12-2093
Woonoppervlakte 74 m²
Inhoud 280 m³
In de akte wordt een artikel opgenomen m.b.t. 'verkoper geen bewoner geweest' en 'toestemming Gemeente Rotterdam' voor overdracht van het recht van erfpacht.

Momenteel is op basis van het erfpachtcontract ontheffing verleend voor gebruik als woonruimte. Deze ontheffing is opnieuw aangevraagd, maar totdat deze toestemming daadwerkelijk is verleend wordt een voorbehoud opgenomen.

Oplevering: kan spoedig

Kolpa Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Kolpa Makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort appartementbenedenwoning
Kenmerk appartementappartement
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2003
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte74 m²
Inhoud280 m³
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
C.V.-ketelgas gestrookt combiketel Agpo Ferroli uit 2003
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in woonwijk
Tuingeen tuin
house

Media

Deel via social media