Array Maasstraat 12A te Rotterdam - Bedrijfspand - Kolpa - NVM Makelaar Rotterdam

Maasstraat 12A

verhuurd

Recent gerenoveerde MULTIFUNCTIONELE ruimte op de begane grond aan de Maasstraat op loopafstand van het Rotterdamse Centrum. Het gebouw is gelegen in het Scheepvaartkwartier, één van de mooiste locaties van Rotterdam, nabij de Maas en Kop van Zuid.
Verhuurder gaat graag met kandidaten in gesprek over specifieke wensen wat betreft de afwerking van de kantoorruimte.

Ligging:
Het historische Scheepvaartkwartier is zeer centraal gelegen aan de rand van het centrum.
Het Scheepvaartkwartier geldt als een van de meest prominente en attractieve locaties voor de zakelijke dienstverlening. In de kern van dit historische deel van Rotterdam is de prachtige Veerhaven gelegen. Op loopafstand bevinden zich allerlei goede en bekende restaurants en (grand)café’s zoals Loos, Zeezout, Huson, Parkheuvel**, Dewi Sri, The Harbour Club, en het Westelijk Handelsterrein met o.a. Rosso.

Bereikbaarheid:
Het Scheepvaartkwartier is met de auto uitstekend bereikbaar. De ring en rijkswegen rondom Rotterdam zijn goed te bereiken via de Scheepstimmermanslaan of de Parkhaven naar de Maasboulevard, de Maastunnel en de Erasmusbrug.

Openbaar vervoer
Het Scheepvaartkwartier is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer (bus tram - lijn 7, 8, 20, 23, 25 en metro - Leuvehaven).

Parkeren:
Langs de openbare weg zijn er tevens voldoende (betaalde) openbare parkeermogelijkheden, eventueel kunnen er parkeervergunningen worden aangevraagd bij de Gemeente Rotterdam. Daarnaast is de parkeergarage Erasmusbrug op loopafstand bereikbaar, hier kunnen abonnementen worden afgesloten.

Oppervlakte:
Ca. 296,7 m² VVO

Wijze van oplevering:
Het geheel zal casco worden verhuurd, maar is gerenoveerd en op dit moment voorzien van:
- gestucte wanden;
- pantry;
- toiletgroep met voorportaal;
- centrale verwarming;

Huurprijs:
€ 3.500,- per maand exclusief btw en servicekosten.

Frontbreedte:
Ca. 17,6 meter

Voorschot servicekosten:
De huurprijs is exclusief servicekosten. De volgende diensten worden verzorgd door de verhuurder:
- Onderhoud cv-installatie
- Glasverzekering
- Glasbewassing ramen voorzijde

Bestemmingsregeling:
Hieronder volgt de bestemming zoals vermeld op www.ruimtelijkeplannen.nl.

De ruimte behoort tot de aangewezen gronden die zijn bestemd voor "Gemengd - 3" :

Wonen; hotels; detailhandel; kantoren, met dien verstande dat het ten tijde van de ter visie legging van het ontwerp van dit bestemmingsplan op een kavel aanwezige bruto vloeroppervlak aan kantoren niet mag worden vergroot”; dienstverlening; recreatieve voorzieningen; inpandige parkeervoorzieningen; bedrijven t/m categorie 2 als bedoeld in de lijst van bedrijfsactiviteiten behorende bij deze regels; ter plaatse van de functieaanduiding "horeca" is uitsluitend op de begane grond toegestaan. Voor aanvullende informatie zie bestemmingsplan Scheepvaartkwartier vastgesteld op 4 juli 2013.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden (incl. voorschot servicekosten) te vermeerderen met btw.

Betalingswijze:
De huurpenningen inclusief btw en servicekosten dienen per kwartaal vooruit te worden voldaan.

Huurtermijn:
Vijf huurjaren + verlengingsperiode van vijf huurjaren.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst worden herzien op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken.

Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Voorbehoud:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van kantoorruimte, gelegen aan de Maasstraat 12a + 14a te Rotterdam.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden

Kolpa Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele huurtraject.

Nadere informatie:
Kolpa Bedrijfsmakelaars BV
Straatweg 94
3051 BL Rotterdam

010-4226144
www.kolpa.nl
bedrijfsmakelaars@kolpa.nl
Overdracht
Huurprijs€ verhuurd,- p/m
Statusverhuurd
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdbestemmingkantoorruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1953
Statusverhuurd
Oppervlakten en inhoud
Kantoorruimte297 m²
Winkelruimte297 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (kantoor)1
Aantal bouwlagen (winkel)1
house

Media

Deel via social media

Ook interessant voor u

Waddenring 116.

Barendrecht

€ 3.500,- p/m gemeubileerd