Array Breitnerstraat 73A te Rotterdam - Woning - Kolpa - NVM Makelaar Rotterdam

Breitnerstraat 73A

verkocht

Dit appartement, op de 2e en halve 3e verdieping aan de voorzijde, is gelegen in één van de leukste straten van Rotterdam. Letterlijk om de hoek bevinden zich een hoop leuke winkeltjes en restaurants aan de Nieuwe Binnenweg. Qua cultuur zijn er ook volop voorzieningen met o.a. de nabijgelegen Kunsthal, het Nieuwe Instituut, Boijmans en Van Beuningen gelegen aan het Museumpark.

Indeling:
Eigen opgang met trap naar de tweede verdieping. Ruimte entree met toilet en trap naar de derde verdieping.
Ruime keuken van 3.84 x 2.35, grenzend aan balkon. De lichte woonkamer van ca 40 m² heeft originele suite deuren met glas in lood en kasten. Het zijn de originele plafonds met afgeronde hoeken.
Slaapkamer met vaste kasten aan de voorzijde ca. 14 m², nu in gebruik als studeer-werkkamer. De gehele verdieping, m.u.v. de keuken, is voorzien van een houten vloer.

De derde verdieping beschikt over twee slaapkamers. Beide slaapkamers en badkamers hebben toegang tot het balkon aan de voorzijde. De hoofdslaapkamer van ca. 16 m² is voorzien van een vaste kastenwand. Op de verdieping bevindt zich ook een tweede apart toilet en een ruimte met wasmachine aansluiting en cv-ketel.

Bijzonderheden:
Het is mogelijk, in overleg ivm beschermd stads- en dorpsgezicht en VVE, een dakterras aan te leggen.
Bouwjaar 1935
Woonoppervlak 119 m²
Inhoud ca 402 m³
Gelegen op eigen grond
CV-gas
Er is sprake van een beschermd stadsgezicht.
VVE bestaat slechts uit drie eenheden en is in oprichting. Deze functioneert uitstekend.
In de akte zal een ouderdomsclausule worden opgenomen alsmede een aanvulling op het artikel inzake asbest.

Oplevering: voorjaar 2018.

Kolpa Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Kolpa Makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden
Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort appartementbovenwoning
Kenmerk appartementdubbel bovenhuis
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1935
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte119 m²
Inhoud402 m³
Buitenruimte16 m²
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
C.V.-ketelgas gestrookt ketel AWB uit 1999
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in woonwijk
Tuingeen tuin
house

Media

Deel via social media