Array Factorij 44 te Rotterdam - Woning - Kolpa - NVM Makelaar Rotterdam

Factorij 44

verkocht

Bijzonder speels ingedeeld HAVENHUIS aan het hoofd van de Entrepothaven op de Kop van Zuid. De woning is gelegen op de hoek en heeft hierdoor extra veel raampartijen, waarbij de grote slaapkamer zelfs vrijwel geheel voorzien is van een glazen gevel.

De woning ligt deels boven het water en heeft geweldig uitzicht over de jachthaven en de skyline van Rotterdam. Het entrepotgebied is voorzien van diverse winkels, sportfaciliteiten en meerdere terrassen aan het water van de diverse eetgelegenheden. Dit jaar heeft het terras van o’Kay nog de terrassentrofee gewonnen.

Op loopafstand zijn verschillende openbaar vervoer voorzieningen bereikbaar en bent u binnen 10 minuten in het centrum van Rotterdam.

Het Havenhuis is verdeeld over 4 woonlagen en bereikbaar middels een trapopgang uitkomend op een afgesloten binnentuin, waar kinderen heerlijk buiten kunnen spelen. Deze binnentuin is recent voorzien van een nieuwe vloer en staat er weer uitstekend bij.

Indeling:

Via het entreebordes is de eerste woonlaag bereikbaar, met o.a. een ruime entree, een toilet met fontein, een riante woonkeuken met aangrenzend een balkon, de indeling is speels met een vide naar de bovengelegen woonkamer, daarnaast lopen de ramen helemaal door tot aan het plafond van de woonkamer erboven, dus veel lichtinval. Het uitzicht is super en gaat niet vervelen.
De keuken heeft een eenvoudige, maar nette hoekinrichting.

De tweede woonlaag is geheel woonkamer van ca. 45 m², de ruimte is op meerdere manieren in te delen en aan voorzijde bevindt zich het opvallende “kraaiennest” met wederom dat heerlijke uitzicht.

De derde woonlaag betreft de slaapetage met twee slaapkamers, waarvan één door de hoogte en een gevel vrijwel geheel voorzien van glasoppervlak echt riant is. De badkamer is verzorgd afgewerkt met een inloopdouche, een wastafel en een 2e toilet. Verder op deze etage een kast met cv-opstelling.

De vierde woonlaag is voorzien van een studie en geeft toegang tot een prachtig dakterras, op de zon (zuidwesten) en een uniek uitzicht over de stad en de Haven. De studie kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden als hobbyruimte of extra pantry voor het dakterras. In ieder geval verhoogt deze etage met dakterras het woongenot ten zeerste.

Parkeren kan in de ondergelegen parkeergarage. Deze parkeerplaats is niet opgenomen in de vraagprijs, wordt aangeboden voor € 16.000,-- k.k. en is een verplichte afname in combinatie met de woning. Daarnaast is op de begane grond nog een eigen berging gelegen voor opslag en fiets.

Juridisch gezien betreft dit een appartementsrecht, gezien woningtype is het aangemeld als woonhuis. Maar u maakt onderdeel uit van een Vereniging van Eigenaars.

Bijzonderheden:
Bouwjaar 1995
Bijdrage VvE € 179,50 per maand voor de woning en € 69,73 per kwartaal voor de parkeerplaats
Verwarming d.m.v. Remeha Avanta cv-combiketel
Erfpacht met einddatum 08-02-2093, afgekocht tot 08-02-2044
Woonoppervlakte 159 m²
Gebouwgebonden buitenruimte 24 m²
Inhoud 555 m³
In de akte zal een clausule worden opgenomen waarin wordt aangegeven dat verkoper geen bewoner is geweest.


Oplevering: in overleg

Kolpa Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Kolpa Makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisherenhuis
Type woonhuishoekwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1995
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte159 m²
Inhoud555 m³
Buitenruimte24 m²
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers2
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan water en vrij uitzicht
Tuinzonneterras
Bergruimte
Schuur/bergingbox
house

Media

Deel via social media