Array Koolzaadstraat 27 te Rotterdam - Woning - Kolpa - NVM Makelaar Rotterdam

Koolzaadstraat 27

verkocht

Gerenoveerd hoekpand met vóór- en zij-tuin te gebruiken als woonhuis.
Deze voormalige winkelruimte en woonhuis is zeer geschikt voor werken of atelier aan huis of geheel te bewonen en is onlangs gemoderniseerd met oa een vernieuwd dak.

Het pand ligt in een rustige woonwijk vlak bij winkels en scholen en ligt op eigen grond.
Indeling:
Voormalige winkelruimte van 5.30 x 4.18 met een extra hoog plafond van 3.10 en granieten vloer en gestuukte muren. De woonkeuken is aansluitend en wordt casco opgeleverd. Al het leidingwerk is aanwezig. Toilet.

Op de verdieping zijn twee slaapkamers en een badkamer. De slaapkamer aan de voorkant is 5.25 x 4.00 met balken in het zich. Tussenliggende nieuwe badkamer 2.60 x 2.00 met douche, wastafel en toilet.
Slaapkamer II 4.00 x 3.55.

Het pand heeft een vliering alwaar de cv-gas installatie, bouwjaar 2017.

Met uitzondering van de keuken is het pand direct te betrekken en in goede staat van onderhoud.

In de akte zal, i.v.m. het bouwjaar, een ouderdomsclausule worden opgenomen alsmede een artikel 'verkoper geen bewoner geweest'.

De woning aan de Koolzaadstraat 27 is in 2017 volledig gerenoveerd. Alle leidingen en elektra zijn vervangen, de badkamer op de eerste verdieping en het toilet op de begane grond zijn volledig nieuw. De dakconstructie is vernieuwd voor het deel dat was uitgebrand, voornamelijk aan de voorkant, en de dakpannen zijn grotendeels vervangen.
Het dak is volledig met 8 cm glaswol geïsoleerd aan de binnenkant. De cv is van 2017 en hr++. De radiatoren zijn ook nieuw. Daarnaast zijn alle kozijnen op de eerste verdieping nieuw. Alle ramen zijn dubbelglas.

Kolpa Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Kolpa Makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuishoekwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1926
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte88 m²
Perceeloppervlakte85 m²
Inhoud285 m³
Inpandigeruimte6 m²
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers2
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in woonwijk
Tuinvoortuin
Bergruimte
Inpandigeruimte6 m²
house

Media

Deel via social media

Ook interessant voor u

Berkenwoudestraat 40

Rotterdam

€ 190.000,- k.k.

Zernikeplaats 190

Rotterdam

verkocht o.v.b