Array Stadhoudersweg 6C te Rotterdam - Bedrijfspand - Kolpa - NVM Makelaar Rotterdam

Stadhoudersweg 6C

verhuurd

Voor verhuur is beschikbaar een kantoorruimte van ca. 83 m² gelegen op een goed bereikbare locatie in de wijk Blijdorp. Via een centraal trappenhuis met lift kunt u de kantoorruimte bereiken welke gelegen is op de derde etage in ingedeeld is in diverse ruimtes.

Ligging:
De kantoorruimte is gelegen aan de Stadhoudersweg, deze zijstraat van de Schieweg welke doorloopt naar het Hofplein loopt naar de sfeervolle en populaire wijk Blijdorp. De Stadhoudersweg is een breed opgezette weg met een ruime parkeergelegenheid. In dit kantorencomplex bevinden zich diverse kantoren.

Bereikbaarheid:
Auto
De kantoorruimte is gelegen op slechts 500 meter afstand van de Rijksweg A20 (afslag 14 Rotterdam centrum).

Openbaar vervoer
De openbaar vervoer voorzieningen zijn zeer goed te noemen, zo is tramhalte Schieweg op enkele minuten lopen afstand en deze tramlijn brengt u rechtstreeks binnen 10 min naar station Rotterdam centraal.

Parkeren:
Betaald parkeren langs de openbare weg of middels parkeervergunningen.

Oppervlakte:
Ca. 83 m²

Wijze van oplevering:
In de huidige staat, voorzien van:
- Laminaat;
- eigen entree;
- eenvoudige pantry;
- toiletgroep met fontein;
- verlichting;
- centrale verwarming;
- systeemplafond;
- balkon;
- TL-verlichting;

Voorschot servicekosten:
Nader te bepalen.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden (incl. voorschot servicekosten) te vermeerderen met btw.

Betalingswijze:
De huurpenningen alsmede het voorschot servicekosten inclusief btw dienen per maand of per kwartaal vooruit te worden voldaan.

Huurtermijn:
Vijf huurjaren + verlengingsperiode van vijf huurjaren.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst worden herzien op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken.

Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Voorbehoud:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de kantoorruimte, gelegen aan de Stadhoudersweg 6C te Rotterdam. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid of onjuistheid.
Overdracht
Huurprijs€ verhuurd,- p/m
Statusverhuurd
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdbestemmingkantoorruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1946
Statusverhuurd
Oppervlakten en inhoud
Kantoorruimte83 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (kantoor)1
house

Media

Deel via social media

Ook interessant voor u

Bergse Dorpsstraat 33A

Rotterdam

€ 950,- p/m

Dotterbloemstraat 5E

Rotterdam

€ 850,- p/m

Corkstraat 46

Rotterdam

€ 455,- p/m

Dordtselaan 152D

Rotterdam

€ 875,- p/m