Array Berkelsekade 24 te Berkel en Rodenrijs - Woning - Kolpa - NVM Makelaar Rotterdam

Berkelsekade 24

verkocht

Wat een lichtinval en heerlijk vrij uitzicht, heeft deze charmante 5-kamer eengezinswoning, over de Berkelse plas. De woning heeft een opvallende indeling, is gelegen in de knik van het complex en hierdoor in de breedte gebouwd en ingedeeld. Daarnaast kan het woonoppervlak van de woning door plaatsing van een vaste trap naar de zolder op eenvoudige wijze vergroot worden van 121 m² naar 153 m²! De woning biedt dus volop mogelijkheden.

Verder beschikt u over een eigen parkeerplaats aan achterzijde van de tuin, is de woning aan voorzijde gelegen aan een autovrij pad. Het binnenterrein is kindvriendelijk ingericht met volop speelmogelijkheden en daarnaast nog een aantal extra parkeerplaatsen. Door de opzet van het complex kijkt u ook aan de achterzijde lekker vrij weg en niet direct op andere bebouwing.

De Meerpolder grenst aan het nieuwe natuurgebied 'De Groenzoom', dus wandelen, hardlopen, fietsen is in de directe omgeving al mogelijk. Verder ligt het centrum van Berkel en Rodenrijs op loopafstand, ook de sportverenigingen en scholen zijn heel gemakkelijk te bereiken.
Ten slotte kunt u met de fiets op snelle wijze naar Randstadrail station Westpolder, waardoor zowel Rotterdam als Den Haag heel gemakkelijk te bereiken zijn.

Indeling:

Begane grond:
Ruime entree/hal, meterkast, toilet met fontein.
Woonkamer met open trap en grote raampartijen vanaf de vloer tot vrijwel het plafond, dus ook zittend op de bank kijk je nog heerlijk vrij weg, daarnaast is de vloer v.v. vloerverwarming.
Woonkeuken met complete inrichting met o.a. keramische kookplaat, motorloze afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron en koel-/vriescombinatie.

Eerste verdieping:
Overloop, wasruimte en vaste kast met opstelling cv-ketel,
4 slaapkamers, complete badkamer met natuurlijke lichtinval, aan de gevel gelegen, verder ingedeeld met ligbad, 2 wastafels en een 2e toilet.

Vlizotrap naar grote zolderruimte.
Door het plaatsen van een vaste trap kan deze etage volledig worden toegevoegd aan het woonoppervlak. In de bijgevoegde plattegronden kunt u de optie ook ingetekend zien.

De tuin aan achterzijde is verzorgd en met groen borders en terras leuk ingedeeld. Verder toegang tot een vrijstaande houten berging en een parkeerplaats. De kinderen kunnen zo vanuit de tuin het binnenterrein oplopen om lekker te spelen.

Juridisch is dit complex gesplitst in appartementsrechten, maar bouwkundig koopt u een echte eengezinswoning. Voordeel van de huidige splitsing is, dat de woonsituatie goed behouden blijft en ook goed onderhouden. Bijdrage per maand aan de Vereniging van Eigenaars is € 38,18.

Bijzonderheden:
Bouwjaar 2005
Bijdrage VvE € 45,00 per maand
Verwarming d.m.v. Agpo Ferroli cv-combiketel
Woonoppervlakte 121 m²
Inhoud 487 m²
Volle eigendom
In de akte zal een aangepaste clausule worden opgenomen m.b.t. verkoper geen recente bewoner geweest.

Oplevering: Kan spoedig

Kolpa Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Kolpa Makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2005
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte121 m²
Inhoud487 m³
Inpandigeruimte32 m²
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
C.V.-ketelgas gestrookt combiketel Agpo Ferroli uit 2005
Buitenruimte
Liggingaan water, in woonwijk en vrij uitzicht
Tuinachtertuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout
Inpandigeruimte32 m²
house

Media

Deel via social media

Ook interessant voor u

Huub van den Brulestraat 129

Rotterdam

verkocht o.v.b

Koperhoek 6a

Rhoon

verkocht o.v.b