Array Eendrachtsweg 66 te Rotterdam - Woning - Kolpa - NVM Makelaar Rotterdam

Eendrachtsweg 66

verkocht

Een groot herenhuis in het centrum van Rotterdam met achtertuin van ca. 18 meter diep. Het huis aan de Eendrachtsweg, is gelegen aan de Westersingel in het statige Museumkwartier.

Het pand is gebouwd in 1867, heeft een netto woonoppervlakte van bijna 400 m² en een inhoud van rond de 1.500 m³.
Het heeft vijf verdiepingen en is thans in gebruik als woonhuis en Bed & Breakfast. Het herenhuis is nooit gesplitst en is altijd als familiehuis met praktijk of werk bewoond geweest en is daarom nog grotendeels in originele staat.

Er is o.a. een zeer fraai schalmgat van vijf verdiepingen met originele trapleuning en hekwerk. Een majestueuze entree met dubbele deuren en marmeren trap naar de bel-etage. Een herenkamer aan de achterzijde met oorspronkelijke marmeren schouw, open haard, origineel parket, serre en toegang tot de tuin. Een voorkamer dat nu in gebruik is als studeerkamer.
Tussen de herenkamer en de voorkamer een keuken met moderne apparatuur. Het souterrain wordt nu met name gebruikt als bergruimte met daarnaast een ruime waskamer, een wijnkelder en kantoorruimte en heeft ook toegang tot de tuin.
Het originele dienstliftje is nog aanwezig tussen souterrain en de eerste verdieping en is nog steeds in gebruik.
De stijlkamer op de eerste verdieping biedt prachtig uitzicht over de singel. De kamers hebben een plafondhoogte van 3,91 meter, moderne parketvloer, een originele marmeren schouw en een ruim balkon/terras aan de achterkant. De totale diepte op deze woonlaag is 15 meter.

Op de tweede verdieping zijn twee zeer ruime slaapkamers (28,5 m² en 24,5m²) met elk een en suite badkamer met douche en toilet. Beide slaapkamers bezitten nog de originele schouw waarvan één een prachtig rozerood exemplaar.

De derde verdieping heeft drie slaapkamers, een badkamer met sauna. De kamers hebben hoge plafonds waarbij de dakbalken nog mooi zichtbaar zijn.

In de overeenkomst zal de ouderdomsclausule worden opgenomen.

Oplevering voorjaar 2018.

Kolpa Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Kolpa Makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Overdracht
€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisherenhuis
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1867
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte392 m²
Perceeloppervlakte185 m²
Inhoud1491 m³
Inpandigeruimte6 m²
Buitenruimte8 m²
Indeling
Aantal kamers14
Aantal slaapkamers7
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht
Tuinachtertuin
Bergruimte
Inpandigeruimte6 m²
house

Media

Deel via social media

Ook interessant voor u

Dorpsstraat 28

Heerjansdam

€ 1.075.000,- k.k.