Vondelweg 95c, Rotterdam

Verhuurd Bekijk alle foto's (22)

Omschrijving

TE HUUR: Volledig gemeubileerd 3-kamer appartement gelegen op de 2e verdieping met een balkon en volledig vernieuwde badkamer en toilet. Gelegen in appartementencomplex op loopafstand van het centrum van Rotterdam. Privé parkeerplaats en berging in de onderbouw. Winkels en supermarkten op loopafstand, evenals openbaar vervoer, restaurants en het bruisende centrum. Uitvalswegen nabij.

Dit prachtige 3-kamer appartement, gelegen op de 2e verdieping van het appartementencomplex aan de Vondelweg 95 C te Rotterdam, biedt een comfortabele en stijlvolle woonomgeving. Met een volledig gemeubileerd interieur straalt dit huis een warme en uitnodigende sfeer uit.

Bij binnenkomst valt direct de vernieuwde badkamer en toilet op, die zijn gemoderniseerd met hoogwaardige afwerkingen en eigentijds design. De woonkamer, doordrenkt met natuurlijk licht, leidt naar een ruim balkon waar je kunt genieten van het buitenleven en een frisse bries.

De keuken is voorzien van moderne apparatuur en biedt een praktische en stijlvolle ruimte voor culinaire avonturen. De twee slaapkamers zijn smaakvol ingericht en bieden voldoende ruimte voor ontspanning en rust. Met voldoende kastruimte en grote ramen dragen ze bij aan het gevoel van ruimtelijkheid.

Een van de bijzondere kenmerken van dit appartement is de privé parkeerplaats en berging in de onderbouw, waardoor gemak en opslagmogelijkheden direct binnen handbereik zijn. Het appartementencomplex zelf is gunstig gelegen op loopafstand van het bruisende centrum van Rotterdam, waar je kunt genieten van diverse winkels, supermarkten, restaurants en het levendige stadsleven.

Voor degenen die afhankelijk zijn van het openbaar vervoer, is de nabijheid van bushaltes en treinstations een extra voordeel. Bovendien zorgen de gemakkelijke toegang tot uitvalswegen voor een naadloze verbinding met andere delen van de stad en daarbuiten.

Indeling:
Begane grond; Bellentableau en brievenbussen. Afgesloten entree, liften en trap naar de woon etages.

2e verdieping; Entree, ruime hal met garderobe en meterkast. Inpandige berging met wasmachine en droger. Toilet met fonteintje. Ruime woonkamer van ca. 6 x 3,50 m met open keuken voorzien van (inbouw)apparatuur waaronder een; inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven, magnetron en koelkast met apart vriesvak. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het balkon van ca. 4,5 m². 2 slaapkamers respectievelijk 4,56 x 3 m en 4,80 x 3 m en een volledig vernieuwde badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafel met meubel.

Bijzonderheden:
– volledig gemeubileerd, 2 slaapkamers, nieuwe badkamer en toilet;
– huurprijs is exclusief parkeerplaats, € 100,- per maand;
– balkon met heerlijke ochtendzon;
– eigen externe berging.

Huurcondities:
– Huurtermijn: minimaal een jaar;
– Huuringang: per 1 februari 2024;
– Huurprijsherziening: de huurprijs incl. vergoeding voor meubilair, stoffering en apparatuur zal jaarlijks met een door het Centraal bureau voor de statistiek (CBS) vastgesteld percentage worden verhoogd, volgens het gestelde in de algemene bepalingen huurovereenkomst woonruimte;
– Nutsvoorzieningen: de kosten van stadsverwarming, water, elektriciteitsverbruik, internet, telefoon en TV zijn niet in de huurprijs begrepen en dienen rechtstreeks met het Nutsbedrijf en/of provider te worden verrekend;
– Waarborgsom: in overleg, minimaal 1 maand.

Deze informatie is door Kolpa Rental Services met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Aanvaarding Direct
Datum laatste wijziging 2024-03-01 13:32:21
Status Verhuurd
Bouwjaar 2001
Dak Bitumineuze Dakbedekking
Isolatievormen Volledig Geisoleerd
Energielabel B
Vervaldatum energielabel 2019-03-31
Plaats Rotterdam
Postcode 3031 Pv
Ligging aan Rustige Weg, in Woonwijk, Vrij Uitzicht
Soorten warm water Stadsverwarming, Centrale Voorziening
Parkeer faciliteiten op Afgesloten Terrein
Woonoppervlakte 80 ㎡
Externe bergruimte 6
Gebouwgebonden buitenruimte 5 ㎡
Inhoud 246 ㎥
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Type Geen Tuin
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Aanvaarding Direct
Datum laatste wijziging 2024-03-01 13:32:21
Status Verhuurd
Bouw
Bouwjaar 2001
Dak Bitumineuze Dakbedekking
Isolatievormen Volledig Geisoleerd
Energielabel B
Vervaldatum energielabel 2019-03-31
Locatie
Plaats Rotterdam
Postcode 3031 Pv
Ligging aan Rustige Weg, in Woonwijk, Vrij Uitzicht
Uitrusting
Soorten warm water Stadsverwarming, Centrale Voorziening
Parkeer faciliteiten op Afgesloten Terrein
Oppervlakte en ligging
Woonoppervlakte 80 ㎡
Externe bergruimte 6
Gebouwgebonden buitenruimte 5 ㎡
Inhoud 246 ㎥
Indeling
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Tuin
Type Geen Tuin

Foto's

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek