Array Nachtschadestraat 17a t/m f te Rotterdam - Bedrijfspand - Kolpa - NVM Makelaar Rotterdam

Nachtschadestraat 17a t/m f

verhuurd

Bedrijfsverzamelgebouw met diverse bedrijfs- en kantoorruimte units aan de Nachtschadestraat te Rotterdam-Schiebroek. Het gebouw heeft een moderne, zeer representatieve uitstraling en is geschikt voor velerlei soorten bedrijven die behoefte hebben aan werkplaats, kantoor, opslag of anderszins, met parkeren langs de openbare weg en een goede bereikbaarheid. Elke unit beschikt over een opslag/werkplaats op de begane grond, deze is te betreden via de deur en/of overhead-deur. Op de eerste etage biedt ruimte voor bijvoorbeeld kantoor, showroomruimte of opslag. De units staan op een afgesloten terrein.

Ligging:
Het bedrijfsverzamelgebouw is gesitueerd aan de Nachtschadestraat te Rotterdam en ligt op een gunstige locatie op het bedrijventerrein "Schiebroek". Het bedrijventerrein is goed bereikbaar via de Rijkswegen A12, A13 en A20 en de Provinciale wegen N209 en N471.

Parkeren
Vrij parkeren langs de openbare weg.

Huurprijs:
Unit Huurprijs per maand excl. servicekosten en btw.
Unit 1 verhuurd
Unit 2 verhuurd
Unit 3 € 935,--
Unit 4 € 850,--
Unit 5 verhuurd
Unit 6 € 850,--
Unit 7 verhuurd

Oppervlakte:
Unit Begane grond 1ste verdieping
Unit 1 ca. 40 m2 ca. 40 m2
Unit 2 ca. 40 m2 ca. 40 m2
Unit 3 ca. 42 m2 ca. 42 m2
Unit 4 ca. 39 m2 ca. 39 m2
Unit 5 ca. 39 m2 ca. 39 m2
Unit 6 ca. 40 m2 ca. 40 m2
Unit 7 ca. 84 m2 ca. 84 m2

Voorschot servicekosten:
Nader te bepalen.

Aanvaarding:
Per direct

Wijze van oplevering:
In de huidige staat, voorzien van:
- betonnen verdiepingsvloeren;
- eenvoudige pantry;
- toiletgroep
- vrije hoogte van ca. 3,5m in de bedrijfsruimte;
- vrije hoogte van ca. 3m in de kantoorruimte;
- handbediende overhead deur;
- tl-verlichting in de bedrijfsruimte;
- centrale verwarming middels radiatoren;
- Vloerbelasting begane grond 2.000 kg/m²;
- Vloerbelasting verdiepingsvloer 500 kg/m².

De kosten van de definitieve aanvaag voor de levering van gas, water en elektra zijn voor rekening van de gebruiker.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden (incl. voorschot servicekosten) te vermeerderen met btw.

Betalingswijze:
De huurpenningen alsmede het voorschot servicekosten inclusief btw dienen per kwartaal vooruit te worden voldaan.

Huurtermijn:
Vijf huurjaren + verlengingsperiode van vijf huurjaren doch flexibele voorwaarden zijn bespreekbaar

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst worden herzien op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken.

Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Voorbehoud:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de bedrijfsruimte met kantoor, gelegen aan de Nachtschade 17a t/m f te Rotterdam.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden

Kolpa Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele huurtraject.

Nadere informatie:
Kolpa Bedrijfsmakelaars BV
Straatweg 94
3051 BL Rotterdam

010-4226144
www.kolpa.nl
bedrijfsmakelaars@kolpa.nl
Overdracht
Huurprijs€ verhuurd,- p/m
Statusverhuurd
Aanvaardingdirect
Bouw
Hoofdbestemmingbedrijfsruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2010
Statusverhuurd
Oppervlakten en inhoud
Bedrijfshal121 m²
Kantoorruimte121 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (kantoor)1
house

Media

Deel via social media