Array Taselaarstraat 19 te Rotterdam - Bedrijfspand - Kolpa - NVM Makelaar Rotterdam

Taselaarstraat 19

verkocht

Multifunctionele bedrijfsruimte met keurige inbouw kantoorruimte. Bent u eigen ondernemer en wilt u de volgende stap nemen in uw bedrijfsvoering dan is deze ruimte ideaal voor u. Het geheel is goed onderhouden en vrijwel direct te betrekken.

Ligging:
De bedrijfsruimte is gelegen midden in de woonwijk IJsselmonde achter de winkelstrip Prinsenplein. Het geheel is goed bereikbaar met de auto, op- en afrit A16 is binnen enkele minuten te bereiken, en het openbaar vervoer. Tramhalte 12 en 23 en buslijn 83 en 183 stoppen vrijwel voor de deur.

Kadastraal:
Gemeente : IJsselmonde
Sectie : D
Index : 4555 & 4556
Grootte : 14 ca & 86 ca

De ondergrond is in erfpacht verkregen van de Gemeente Rotterdam op 7 januari 1969 tot en met 6 januari 2044. De canon bedraagt voor wat betreft het perceel 4556, €222,10 per kwartaal en voor het perceel 4555, €37,17 per kwartaal.

Bereikbaarheid:
Via de Adriaan Volkerlaan zijn de op- en afritten van de Ring Rotterdam goed te bereiken. Nabij de afrit Feijenoord zijn o.a. knooppunt Ridderkerk en de Van Brienenoordbrug.

Openbaar vervoer
De openbaar vervoer voorzieningen zijn goed te noemen. De bus- en tramhalte Keizerswaard is op loopafstand. Hier kun je de o.a. de bus nemen naar treinstation Lombardijen.

Parkeren:
Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen langs de openbare weg.

Oppervlakte:
Ca. 92 m2 bedrijfsruimte.

Wijze van oplevering:
In de huidige staat, voorzien van:

bedrijfsruimte
- betegelde betonnenvloer;
- gesausd schoonmetselwerk;
- eenvoudige pantry;
- toilet met fonteintje;
- verlichting.

kantoor
- laminaat;
- gestucte wanden (deels);
- gipsplaten wanden (deels);
- kabelgoten (deels);
- plafond met inbouwspots.

Frontbreedte:
Ca. 9,5 meter.

Aanvaarding:
Het object is te aanvaarden in overleg, kan snel.

Bestemmingsregeling:
Hieronder volgt de bestemming zoals vermeld op www.ruimtelijkeplannen.nl

Artikel 8 - Bedrijven
Bestemmingsregeling
1. De gronden, aangewezen voor "bedrijven", zijn bestemd voor:
a. bedrijven, met de daarbij behorende opslag- en werkterreinen, ontsluitingswegen en -paden, parkeerplaatsen, groenvoorzieningen e.d.;
b. archeologisch waardevol gebied (zoals bedoeld in artikel 23), voor zover deze gronden op de plankaart mede als zodanig zijn aangewezen.
1.1 Onder bedrijven als bedoeld in het eerste lid worden verstaan bedrijven, welke zijn vermeld in de categorieën 1 en 2 van de lijst van bedrijfsactiviteiten, behorende bij deze voorschriften.
Bouwregeling
2. Op de in het eerste lid bedoelde gronden mag uitsluitend worden gebouwd ten behoeve van de aldaar genoemde functies.
Vrijstelling
3. Burgemeester en wethouders kunnen vrijstelling verlenen van het bepaalde in lid 1.1 ten behoeve van het toelaten van andere dan de aldaar genoemde bedrijven, die daarmee naar aard en invloed op de omgeving zijn gelijk te stellen. Alvorens de vrijstelling te verlenen, dient de aanvrager van de vrijstelling aan burgemeester en wethouders een schriftelijk advies van de milieudeskundige te overleggen.

Voorbehoud:
Eventuele verkooptransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van de Bedrijfsruimte met kantoor, gelegen aan de Taselaarstraat 19, 3078 VM te Rotterdam.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kolpa Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele kooptraject.

Nadere informatie:
Kolpa Bedrijfsmakelaars BV
Straatweg 94
3051 BL Rotterdam

010-4226144
www.kolpa.nl
bedrijfsmakelaars@kolpa.nl
Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingdirect
Bouw
Hoofdbestemmingbedrijfsruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1969
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Bedrijfshal92 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (kantoor)1
house

Media

Deel via social media