Array Van Deventerstraat 17 te Rotterdam - Bedrijfspand - Kolpa - NVM Makelaar Rotterdam

Van Deventerstraat 17

verkocht

Multifunctioneel bedrijfscomplex (ca. 1.343 m²), in het verleden in gebruik geweest als showroom, bedrijfsruimte, kantoor en dienstwoning, gelegen aan de doorgaande weg van het bedrijventerrein Nieuw-Mathenesse. Het ligt op de grens van Rotterdam en Schiedam, waar de ontwikkeling van M4H van Stadshavens Rotterdam plaats vindt. De bedrijfsruimte/ showroomdeel beschikt over een sheddak (hoogste punt ca. 5,85m en laagste punt 3,4m).

Ligging:
Goed, gelegen op bedrijventerrein Nieuw-Mathenesse, nabij Merwedehaven en de Nieuwe Maas. Dit is op de grens Rotterdam en Schiedam nabij Marconiplein en op loopafstand van (winkel)centrum Schiedam.

Kadastraal:
Gemeente : Rotterdam 10E afd
Sectie : AA
Index : 1500
Grootte : 10a 80ca
Eigendom

Bereikbaarheid:
Er is sprake van een goede bereikbaarheid. Het rijkswegennet rondom Rotterdam is goed te bereiken via de Schiedamseweg richting ’s-Gravelandseweg of Tjalklaan en op ongeveer 3km afstand.

Openbaar vervoer
De openbaar vervoer voorzieningen zijn goed te noemen. Bus- en tramhalte Rotterdamsedijk is op loopafstand. Metrohalte Marconiplein is tevens in de nabijheid.

Parkeren:
Voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving. Eigen parkeerplaatsen voorzien van parkeerbeugel met afstandbediening.

Frontbreedte:
Ca. 26,8 meter.

Aanvaarding:
In overleg, kan snel.

Oppervlakte:

Type ruimte VVO m²
Bedrijfshal/showroom 830
Kantoor/ wonen 260
Werkplaats 165
Terras 88

Wijze van oplevering:
Het geheel wordt opgeleverd in de huidige staat, de geeft verkoper geen garanties m.b.t. de aanwezige installaties en dergelijke.

Bestemmingsregeling:
Hieronder volgt de bestemming zoals vermeld op www.ruimtelijkeplannen.nl:

Industrieterrein
1. De gronden, aangewezen voor industrieterrein, zijn bestemd voor bebouwing, opslag- en werkterrein, ontsluitingswegen en parkeerplaatsen.
2. Op de gronden mogen uitsluitend bouwwerken voor handel en nijverheid worden opgericht, zoals fabrieksgebouwen, werkplaatsen, pakhuizen, magazijnen, kantoorgebouwen en garages.
3. Burgemeester en Wethouders kunnen bij omgevingsvergunning afwijken van het bepaalde in het vorige lid ten behoeve van de oprichting van een of meer dienstwoningen, waarvan de vloeroppervlakte niet meer dan 90 m2 mag bedragen.

Voorbehoud:
Eventuele verkooptransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van de bedrijfruimte, gelegen aan de Van Deventerstraat, 3029 AW te Rotterdam.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kolpa Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele kooptraject.

Nadere informatie:
Kolpa Bedrijfsmakelaars BV
Straatweg 94
3051 BL Rotterdam

010-4226144
www.kolpa.nl
bedrijfsmakelaars@kolpa.nl
Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingdirect
Bouw
HoofdbestemmingBedrijfsruimte
BouwvormBestaande bouw
In aanbouwnee
Bouwjaar1954
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Bedrijfshal940 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (kantoor)1
house

Media

Deel via social media

Ook interessant voor u

Rotterdamse Rijweg 36

Rotterdam

€ 535.000,- k.k.

Papavertuin 5

Bergschenhoek

€ 595.000,- k.k.

Boelewerf 16

Ridderkerk

€ 575.000,- k.k.